ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΟΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

“Τρέχω για μένα!”

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΟΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
Φοιτήτρια Βιολογίας
Φωτογραφήθηκε στο Ζάππειο

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΕΕΙ:
Παλιότερα έτρεχα στο διάδρομο, μέχρι που ανακάλυψα πόσο πιο ωραία είναι να τρέχεις έξω, στη φύση. Ειδικά τα βράδια του καλοκαιριού, όταν η πόλη είναι ήρεμη, οι ρυθμοί πιο χαλαροί και “αισθάνεσαι” τα πάντα γύρω σου
Οταν προπονούμαι δεν με απασχολεί το στυλ. Φοράω ό,τι βρω μπροστά μου, αρκεί να είναι άνετο. Το μόνο αξεσουάρ που παίρνω πάντα μαζί μου είναι το iPod: Βάζω Prodigy στη διαπασών και τρέχω για να εκτονωθώ, να ξεχαστώ και να γεμίσω ενέργεια!
Το τρέξιμο έχει πλάκα. Είναι για μένα μια μορφή διασκέδασης. Δεν το κάνω απο υποχρέωση, δεν καταπιέζω τον εαυτό μου. Μου αρκεί που ξέρω πως όταν γυρίσω στο σπίτι θα νιώθω καλύτερα.
Το ωραιότερο μέρος όπου έχω τρέξει είναι στην Ιταλία, στην πόλη Ιβρέα, κοντά στο χωριό των παππούδων μου. Είναι μια πανέμορφη περιοχή με ποτάμια, λίμνες και βουνά.
Πριν φορέσω τα αθλητικά μου πίνω πάντα ένα χυμό πορτοκάλι με κράνμπερι. Αν διανύσω μεγάλη απόσταση, παίζει να επιβραβεύσω τον εαυτό μου με κάτι σοκολατένιο!
Αλλωστε, δεν τρέχω για να χάσω κιλά… Τρέχω για μένα!

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ:
Το τρέξιμο δεν παύει να είναι ο καλύτερος τρόπος να κάψετε θερμίδες. Μην καταπιέζετε τον εαυτό σας στερούμενες τις μικρές απολαύσεις της ζωής. Just Run!

Κείμενο: Αντριάνα Παρασκευοπούλου

14 May 2012 no comments