ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ ΤΟΛΗ

“Το καλύτερο αγχολυτικό μετά από μια γεμάτη μέρα.”

ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ ΤΟΛΗ
Μοντέλο
Φωτογραφήθηκε σε στούντιο στον Κεραμεικό

Η ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ ΛΕΕΙ:
Τρέχω γιατί με βοηθάει να ξεφεύγω. Είναι ένα είδος γυμναστικής που μου ταιριάζει και επιπλέον μου προσφέρει… καλλίγραμμα πόδια!
Ξεκίνησα το τρέξιμο εξαιτίας της δουλειάς μου, όταν συνειδητοποίησα πόσο περπατούσα από το ένα κάστινγκ στο άλλο. «Αφού διανύω τόσο μεγάλες αποστάσεις, γιατί να μην δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και στο τρέξιμο;» σκέφτηκα.
Το τρέξιμο είναι συνήθεια. Αν το ξεκινήσεις και σου αρέσει, δεν μπορείς χωρίς αυτό. Και η συνήθεια γίνεται ανάγκη.
Τρέχω όλο το χρόνο, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, στο γήπεδο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου στα Πατήσια, ή ξυπόλητη, σε κάποια παραλία της Γλυφάδας. Λατρεύω να τρέχω δίπλα στη θάλασσα.
Όταν είμαι αγχωμένη με τη δουλειά ή έχω πολύ γεμάτη μέρα, μία ώρα τρεξίματος το βραδάκι είναι ό,τι πρέπει για να με αναζωογονήσει.
Τρέχω μόνη ή παρέα με την κολλητή μου, ανάλογα τη διάθεση. Φοράω φόρμες ή κολάν, έχω πάντα μαζί ένα μπουκάλι νερό, το κινητό μου και τα ακουστικά για να ακούω μουσική.
Με «ανεβάζει» το τραγούδι «Firework» της Katy Perry!
Κάθε γυναίκα μπορεί να ξεκινήσει το τρέξιμο, ακόμα κι αν δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση για να το ευχαριστηθεί.

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ:
Το βραδινό τρέξιμο είναι το καλύτερο αγχολυτικό: Ενα χαλαρό τζόγκινγκ μετά τη δουλειά σκορπά την ένταση της μέρας και σας βοηθά να κοιμηθείτε σαν πουλάκι. Δοκιμάστε το τώρα το καλοκαίρι, που σκοτεινιάζει αργά και οι θερμοκρασίες πέφτουν.

Κείμενο: Αντριάνα Παρασκευοπούλου

03 May 2012 no comments