ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΡΡΕ

Τρέχω μόνη γιατί με πιάνουν οι ντροπές!

Η Φωτεινή με κίτρινο μπλουζάκι κ γκρί κολαν AdidasΗ Φωτεινή με παπούτσια AdidasΗ Φωτεινή με κίτρινο μπλουζάκι κ γκρί κολαν Adidas

Photo: Jordan Makarof

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΡΡΕ
Φοιτήτρια αρχιτεκτονικής – Παρουσιάστρια στο Mad TV
Φωτογραφήθηκε στο λόφο του Φιλοπάππου

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΕΕΙ:
Το τρέξιμο μου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας που όμοιά της δεν έχω συναντήσει σε άλλη δραστηριότητα. Γι’ αυτό κόλλησα αμέσως! Βέβαια, οι στόχοι μου δεν είναι αυστηροί. Κυρίως τρέχω για την προσωπική μου απόλαυση. Και συνήθως το πόσο θα τρέξω εξαρτάται από τη διάθεσή μου και από το χρόνο που έχω ελεύθερο.

Μου αρέσει να ακούω μουσική όταν τρέχω. Προτιμώ, όμως, κάθε φορά να αλλάζω playlist για να μη βαρεθώ τα αγαπημένα μου τραγούδια!
Όταν διανύω μεγάλες αποστάσεις σκέφτομαι ότι έτσι επιβραβεύω τον εαυτό μου που δεν υπέκυψε στην τεμπελιά! Στο τρέξιμο η πιο σημαντική απόφαση είναι να κάνεις το πρώτο βήμα.
Έχω συμμετάσχει αποκλειστικά σε αγώνες που έχουν διοργανωθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και θυμάμαι ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο fit ήταν πολλοί άνθρωποι από τους οποίους δεν το περίμενα.
Ονειρεύομαι κάποια στιγμή να πάρω μέρος σε ένα μαραθώνιο και να καταφέρω να τερματίσω. Ελπίζω πως στο μέλλον θα έχω τη φυσική κατάσταση να ανταπεξέλθω.
Το αγαπημένο μου σημείο για τρέξιμο είναι η ρεματιά στο Χαλάνδρι. Απολαμβάνω την ησυχία της τοποθεσίας. Συνήθως τρέχω μόνη μου γιατί… με πιάνουν οι ντροπές! Μαζί μου έχω πάντα το κινητό μου με το αγαπημένο μου running app για να μπορώ να μετράω την απόσταση που έχω διανύσει.
Το τρέξιμο είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να κρατιέσαι σε φόρμα χωρίς να χάνεις τις αγαπημένες σου “ένοχες απολαύσεις” όπως το καλό φαγητό!

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ:
Για πολλές νέες δρομείς ο μαραθώνιος αποτελεί το μεγάλο στόχο. Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο οι αγώνες ημιμαραθώνιου. Μάλιστα, στην Αμερική, οι γυναικείες συμμετοχές τείνουν να ξεπεράσουν τις ανδρικές στην απόσταση των 21.0975μ. Τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά σε σχέση με τον μαραθώνιο. Ο “ημί” διαρκεί λιγότερο, άρα δεν έχει τόσο υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις, η προετοιμασία δεν είναι τόσο εξαντλητική, ενώ εγκυμονεί λιγοτέρους κινδύνους τραυματισμών. Τί λέτε, το “έχετε”;

Ολα τα ρούχα της Φωτεινής είναι adidas

25 Mar 2013 no comments