Τα Gadgets 2017

 FIT, ΜΕ ΣΤΥΛ, ΜΕ SAMSUNG!

 

Το 2016 η Samsung με φόρα από τους Ολυμπιακούς του Ρίο ήρθε και άλλαξε τα δεδομένα στο Ladies Run.

Συστήνοντας δύο νέα fitness αξεσουάρ, τα Gear Fit2 και Gear IconX, μας παραχώρησε τους καλύτερους «συναθλητές» βοηθώντας να οργανώσουμε ουσιαστικά και να συντονίσουμε τα χιλιόμετρά μας, ενσωματώνοντας fun λεπτομέρειες, όλο θηλυκότητα:

Με το Gear Fit2 και την super amoled έγχρωμη οθόνη αφής 1,5 ιντσών, έχεις τον έλεγχο της αθλητικής σου δραστηριότητας στον καρπό σου. Παράλληλα διατηρείς τον έλεγχο της επικοινωνίας σου με απαντήσεις σε ειδοποιήσεις γραπτών μηνυμάτων.  Το ενσωματωμένο GPS και ο αισθητήρας HRM, καταγράφει με ακρίβεια  τη βήματα, την απόσταση, τον καρδιακό ρυθμό σου και όλα εκείνα που χρειάζεται να γνωρίζεις για να έχεις σημείο αναφοράς της προόδου σου.

Τα Gear IconX, τα μικρά ασύρματα ακουστικά ψείρες, παρακολουθούν τα δεδομένα της φυσικής σου κατάστασης και συνδυασμένα με το κατάλληλο app από το play store σου δίνουν φωνητικές πληροφορίες σχετικά με την πρόοδό σου και υποβοηθούν διακριτικά. Ενεργοποιούνται απλά με την τοποθέτησή τους στα αφτιά και παράλληλα, λειτουργούν και ως mp3 player, καθώς αποθηκεύουν έως και 1.000 κομμάτια, για να ακούς τη μουσική που θες ενώ τρέχεις, χωρίς τις περισπάσεις των καλωδίων ή άλλων ειδοποιήσεων.

Με την τεχνολογία Samsung τρέχουμε ξανά στο 6ο Ladies Run!  Ladies ετοιμαστείτε να διαπιστώσετε την αγωνιστική σας πρόοδο . Και βάλτε τα δυνατά σας, οι νικήτριες του αγώνα θα κερδίσουν πολύτιμα, high tech fitness αξεσουάρ από τη Samsung!