Τα μετάλλια 2016

 

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ LINKS OF LONDON

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Η ΟΥΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ LADIES RUN δεν είναι η νίκη και η πρωτιά, αλλά η εμπειρία και η γλυκιά ικανοποίηση που σου αφήνει στο τέλος η επίτευξη του στόχου. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να βραβεύουμε όσες προσπαθούν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ LADIES RUN θα απονείμει στις τρεις πρώτες νικήτριες κάθε απόστασης και ηλικιακής κατηγορίας μετάλλια που φέρουν την υπογραφή της Links of London.

Η ΕΜΙΛΥ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ, εικαστικός με έδρα το Παρίσι, εμπνεύστηκε από το ριγέ λογότυπο της διοργάνωσης και σχεδίασε τη μασκότ του Ladies Run, την αεικίνητη δρομέα η οποία χαράχτηκε επάνω στα μετάλλια.

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ είναι επίχρυσα, επάργυρα και χάλκινα, έτοιμα να στολίσουν την τροπαιοθήκη σημαντικών Ελληνίδων δρομέων.

ΟΙ BΡΑΒΕΥΣΕΙΣ θα πραγματοποιηθούν για πέμπτη χρονιά πάνω από την εντυπωσιακή πισίνα του πεντάστερου «Arion Resort», με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού κόλπου.

ΑΚΟΜΑ, ΤΟ ASTIR PALACE θα προσφέρει στις 3 πρώτες νικήτριες κάθε απόστασης ένα στεφάνι ελιάς από χαλκό και ορείχαλκο, φιλοτεχνημένο από τον VALAES.

14322663_10202469864104876_451541957603239028_n

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΗΣ είναι ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης που ειδικεύεται σε μνημειακές περιστάσεις:  Mε έργα του έχουν τιμηθεί οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας της Τσεχίας, της Ελλάδος και της Κύπρου, ο Μίκης Θεοδωράκης, και άλλες σημαίνουσες προσωπικότητες.

ΓΙΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ του θεσμού μας, η Διοίκηση του Astir Palace και ο ίδιος ο καλλιτέχνης ετοιμάζονται να τιμήσουν τις νικήτριες στη Γενική Κατάταξη, με αυτά τα μεγαλειώδη στεφάνια. Εμείς δεν έχουμε παρά να υποκλιθούμε με συγκίνηση!

 

LR-Nikos_karanikolas-3108.jpgweb