Τα μετάλλια 2017

 

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ LINKS OF LONDON

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ. Η αντιμετώπισή τους όμως δίνει στη ζωή νόημα. Αυτό είναι και το νόημα του Ladies Run. Δεν είναι η νίκη, δεν είναι η πρωτιά. Είναι η προσπάθεια που κάνεις και η ικανοποίηση που παίρνεις όταν αντιμετωπίζεις την πρόκληση. Ωστόσο, επειδή σε κάθε πρόκληση υπάρχει και ο “καλύτερος” στο Ladies επιβραβεύουμε τις καλύτερες.

ΣΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ  της απόστασης αλλά και της ηλικιακής κατηγορίας απονέμονται μετάλλια που φέρουν την υπογραφή της Links of London.

Η ΕΜΙΛΥ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ, εικαστικός με έδρα το Παρίσι, εμπνεύστηκε από το ριγέ λογότυπο της διοργάνωσης και σχεδίασε τη μασκότ του Ladies Run, την αεικίνητη δρομέα η οποία χαράχτηκε επάνω στα μετάλλια.

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ είναι επίχρυσα, επάργυρα και χάλκινα, έτοιμα να στολίσουν την τροπαιοθήκη σημαντικών Ελληνίδων δρομέων.


ΟΙ BΡΑΒΕΥΣΕΙΣ θα πραγματοποιηθούν για πρώτη χρονιά φέτος στον πανέμορφο χώρο της Astir Beach, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού κόλπου.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΗΣ , ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης που ειδικεύεται σε μνημειακές περιστάσεις, θα προσφέρει στις 3 πρώτες νικήτριες ένα στεφάνι ελιάς από χαλκό και ορείχαλκο, φιλοτεχνημένο από τον ίδιο.  Mε έργα του έχουν τιμηθεί οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας της Τσεχίας, της Ελλάδος και της Κύπρου, ο Μίκης Θεοδωράκης, και άλλες σημαίνουσες προσωπικότητες.