Τα μετάλλια 2018

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ

OI NΙΚΗΤΡΙΕΣ στον φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει στις 21/10 στην πιο premium παραλία της Αττικής θα τιμηθούν με βαρύτιμα αναμνηστικά μετάλλια / στεφάνια δια χειρός Valaes, εμπνευσμένα από τον αρχαίο κότινο που προσέφεραν στους νικητές των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαιότητα.

ΣΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ της γενικής κατάταξης αλλά και ανα ηλικιακή κατηγορία απονέμονται βαρύτιμα μετάλλια που φέτος είναι φιλοτεχνημένα από τον Κωνσταντίνο Βαλαή. Έναν δημιουργό ταυτισμένο με τη χρυσή ελιά στο χώρο της τέχνης. Και με το πολύτιμο χρυσό στεφάνι της ελιάς από χαλκό και ορείχαλκο που προσφέρεται στις 3 καλύτερες του Ladies Run τα τελευταία χρόνια.

ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥ έχουν τιμηθεί οι Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας, της Ελλάδος, και της Κύπρου, οι πρώην Υπουργοί Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς και ο Παύλος Γερουλάνος, ο Μίκης Θεοδωράκης κ.α.


Η SURVIVOR Ειρήνη Κολιδά ήταν η πρώτη που πρόβαρε τα μετάλλια του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου μόνο για γυναίκες, που γίνεται κάθε χρόνο στη Βουλιαγμένη. Στην Astir Beach, το Official Hub της Διοργάνωσης, πόζαρε στο φακό του Νίκου Καρανικόλα και μας έδωσε ραντεβού στον αγώνα όπου θα τρέξει για καλό σκοπό, την 21η Οκτωβρίου.

ΟΙ BΡΑΒΕΥΣΕΙΣ θα πραγματοποιηθούν και φέτος στον πανέμορφο χώρο της Astir Beach, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού κόλπου.