Το μήνυμα 2016

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ “ΔΕΣΜΟ”

ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΑΓΩΝΑΣ συνεργάζεται με το σωματείο “ΔΕΣΜΟΣ”, που στελεχώνεται από μία ομάδα νέων, δυναμικών γυναικών και έχει σκοπό τη δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο “ΔΕΣΜΟΣ” ΣΤΟΧΕΥΕΙ στην αξιοποίηση πάσης φύσεως πλεονάσματος –των περισσευούμενων αγαθών που έχουμε είτε ως εταιρείες, είτε ως ιδιώτες– καθώς και της δωρεάν παροχής υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση διαπιστωμένων ανθρωπιστικών και κοινωνικών αναγκών.

5€ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ θα διατεθούν, μέσω του “ΔΕΣΜΟΥ”, σε φιλανθρωπικό σκοπό γυναικείου ενδιαφέροντος. Το 2012 προσφέρθηκαν 3.000 ευρώ στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την εκστρατεία της ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Το 2013 το Ladies Run αγόρασε ένα σύγχρονο κολποσκόπιο πολύ μεγαλύτερης αξίας για τα ανοικτά πολυιατρεία των “Γιατρών του Κόσμου”. Το 2014 εκτός από τις επαγγελματικές ραπτομηχανές που αποκτήθηκαν για τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών ΦΟΙΒΗ, προσφέραμε και 10 βρεφικά κρεβάτια (κούνιες) και στρώματα  στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα-Θήβας, για τα μωρά που μεγαλώνουν στη φυλακή με τις μαμάδες τους. 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ASTIR PALACE θα τρέξει για την ενίσχυση της UNICEF, μέσω του δικτύου της STARWOOD.

http://desmos.org/

 

DESMOS & LADIES RUN 2014 - THANK YOU FOR YOUR CONTRIBUTION!giasite

 

IMG_0068copy