Το Official Drink 2022

Arla Protein: Η καλύτερη επιλογή  για όλους όσοι αθλούνται και ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής με χαμηλά λιπαρά.

Και φέτος τρέχουμε με τα μοναδικά προϊόντα Arla Protein στο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ LADIES RUN 10 ΕΤΩΝ.

H Arla Protein θα είναι σύμμαχος μας για ακόμα μια χρονιά, για να προσφέρει σε όλες τις συμμετέχουσες του αγώνα τα γευστικά και θρεπτικά ροφήματά της που θα δώσουν ένα έξτρα boost στον οργανισμό και τις επιδόσεις των Ladies.

Tα Arla Protein είναι μια σειρά γευστικών και θρεπτικών ροφημάτων γάλακτος, για ανθρώπους που δε μένουν ποτέ ακίνητοι και χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους. Επιπλέον η προϊοντική σειρά Arla Protein περιλαμβάνει επιδόρπια γάλακτος, cottage cheese και κίτρινο τυρί σε φέτες με 5%λιπαρά.

Με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσική πρωτεΐνη γάλακτος και με ελάχιστα λιπαρά, τα προϊόντα Arla Protein φτιάχνονται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά και είναι ένας απλός τρόπος να τονίσετε το γυμνασμένο κορμί σας, να διαμορφώσετε ή να διατηρήσετε το ιδανικό βάρος για εσάς, συνδυάζοντας τα με άσκηση.

 

Μια συσκευασία από το ρόφημα γάλακτος 500g, περιέχει 25g φυσικής πρωτεΐνης γάλακτος και συμβάλει σημαντικά στο να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της προπόνησής σας, παραμένοντας πάντα σε φόρμα και λαμβάνοντας σωματική (& ψυχική) δύναμη μετά από κάθε πρόγραμμα άσκησης ή από οποιαδήποτε άλλη δυναμική στιγμή μες στην ημέρα.

Όλα τα προϊόντα Arla Protein περιέχουν φυσική πρωτεΐνη γάλακτος και φυσικά συστατικά και είναι κατάλληλα σε συνδυασμό με αθλητική δραστηριότητα, να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ή και να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα. 

Τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να πετύχετε τους στόχους σας, μέσα από μια ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.