Το Payband 2017

 

Φέτος οι Ladies τρέχουν με το i-bank payband!

Η Εθνική Τράπεζα αγκαλιάζει το θεσμό του Ladies Run και προσφέρει ένα καινοτόμο δώρο σε όλες τις Ladies, το i-bank payband.

Το i-bank payband παρέχεται δωρεάν με την εγγραφή σας και δίνει στις δραστηριότητές σας ευελιξία. Ο πρωτοποριακός τρόπος ανέπαφων συναλλαγών σας επιτρέπει να κάνετε τις αγορές σας σε επιχειρήσεις που διαθέτουν contactless τερματικό αποδοχής καρτών (POS) με την ίδια ασφάλεια που παρέχουν οι κάρτες.

Το i-bank payband είναι μια προπληρωμένη κάρτα VISA που μπορεί να φορεθεί παντού. Για εύκολες και γρήγορες συναλλαγές αξίας έως €25, απλώς πλησιάστε το χέρι σας στο τερματικό! (Για μεγαλύτερα ποσά, απαιτείται η χρήση PIN).

To αθλητικής σχεδίασης, αδιάβροχο payband είναι ιδανικό για εκδηλώσεις όπου δεν θέλεις να κουβαλάς χρήματα όπως οι αγώνες δρόμου, οι καλοκαιρινές συναυλίες ή και μια όμορφη Κυριακή με φίλους στην Astir Beach!

Στο 6ο Ladies Run πάρε στα χέρια σου τον πιο γρήγορο, εύκολο και μοντέρνο τρόπο πληρωμών. Φόρεσε το i-bank payband και χρησιμοποίησέ το στις συναλλαγές σου πληρώνοντας ανέπαφα, on the go!

Μάθε περισσότερα για το i-bank payband: https://www.nbg.gr/payband/