Το T-shirt 2016

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ BY ADIDAS

ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΥΦΑΝΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ

«ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΡΟΖ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΦΙΛΙ. Πιστεύω ότι πρέπει να μένεις δυνατός, όταν όλα μοιάζουν να πηγαίνουν λάθος. Πιστεύω ότι οι ωραιότερες γυναίκες είναι οι χαμογελαστές» είχε πει κάποτε η Audrey Hepburn. Κι ως μια γυναίκα που πέτυχε τους στόχους που έβαλε στη ζωή της, σίγουρα τα λόγια της έχουν άλλη αξία.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ LADIES RUN ΦΕΤΟΣ, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι πιστεύουμε στο ροζ. Ή για την ακρίβεια στο shock pink, το χρώμα του επίσημου t-shirt της διοργάνωσης.

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ του Ladies Run έχει και φέτος την υπογραφή της adidas – της εταιρείας που πρωτοπορεί και καινοτομεί παρουσιάζοντας πάντα τα καλύτερα είδη running παγκοσμίως.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΑ για runners, διαθέτει ειδική ύφανση που απομακρύνει τον ιδρώτα, ενώ αθλείστε. Είναι  «tech» t-shirt που δημιουργείται αποκλειστικά για το Ladies Run στην Ελλάδα, διαθέτει γυναικεία «μεσάτη» γραμμή και «χρωματίζει» την αθηναϊκή ριβιέρα. Φέτος σε shock pink με shock blue stripes.

image006tshirt

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ με σορτσάκι ή running κολάν, σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, όπως στο τζόκιννγκ, στο γυμναστήριο και φυσικά στον αγώνα. Και μην ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό να φοράτε πάντα τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια. Η adidas συνεχίζοντας το όραμα του ιδρυτή της Adi Dassler, ο οποίος οραματίζονταν να προσφέρει σε κάθε αθλητή το ιδανικό παπούτσι για το άθλημά του, προτείνει για το τρέξιμο, το ultra boost uncaged: Ένα παπούτσι που με την καινοτόμα τεχνολογία του, προσφέρει επαναστατική επιστροφή ενέργειας και δίνει πολλαπλάσια ώθηση στο δρομέα για να επιτύχει το στόχο του.

maxresdefault.jpgweb

Η ADIDAS ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ πάντα δίπλα στους δρομείς ανεξάρτητα από το επίπεδο και τη φυσική τους κατάσταση: Έχοντας δημιουργήσει τη δική της ομάδα από δυναμικούς δρομείς, την adidas running team αλλά και τη σειρά των πιο ανεβαστικών running events στην πόλη, τα «adidas open run», επέλεξε φέτος να στηρίξει και το γυναικείο δρομικό κίνημα μέσω του πρώτου αγώνα για γυναίκες!

DSC_0872logo