Το T-shirt 2017

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ADIDAS CLIMALITE APPAREL

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ

ΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ της εμπιστοσύνης, της αφοσίωσης, της αυτοπεποίθησης. Αυτά τα χαρακτηριστικά προσδιορίζουν και τη σχέση που χτίζουμε “χιλιόμετρο χιλιόμετρο” 6 χρόνια πια με τις Ladies.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ LADIES RUN ΦΕΤΟΣ, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι όλα είναι μπλε. Ή για την ακρίβεια κυανά, το χρώμα του επίσημου t-shirt της διοργάνωσης. Όπως τα νερά της Astir Beach!

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ του Ladies Run έχει και φέτος την υπογραφή της adidas – της εταιρείας που πρωτοπορεί και καινοτομεί παρουσιάζοντας πάντα τα καλύτερα είδη running παγκοσμίως.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΑ για runners, διαθέτει ειδική ύφανση που απομακρύνει τον ιδρώτα, ενώ αθλείστε. Είναι  «tech» T-shirt που δημιουργείται αποκλειστικά για το Ladies Run στην Ελλάδα, διαθέτει γυναικεία «μεσάτη» γραμμή και «χρωματίζει» την αθηναϊκή ριβιέρα στα χρώματα του ουρανού.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ με σορτσάκι ή running κολάν, σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, στο γυμναστήριο ή outdoor και φυσικά στον αγώνα και πάντα με τα κατάλληλα παπούτσια. Η adidas συνεχίζοντας το όραμα του ιδρυτή της Adi Dassler, ο οποίος οραματίζονταν να προσφέρει σε κάθε αθλητή το ιδανικό παπούτσι για το άθλημά του, προτείνει για το τρέξιμο της, το ultra boost x: Ένα παπούτσι που με την καινοτόμα τεχνολογία του, προσφέρει επαναστατική επιστροφή ενέργειας και δίνει πολλαπλάσια ώθηση στο δρομέα για να επιτύχει το στόχο του.

 

Η ADIDAS ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ πάντα δίπλα στους δρομείς. Έχοντας δημιουργήσει τη δική της ομάδα την adidas Runners Athens, οργανώνει προπονήσεις προσαρμοσμένες στο επίπεδο και τη φυσική κατάσταση των δρομέων συντελώντας έτσι στη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης τους.  Και φέτος είναι στο πλάι μας για να στηρίξει και το γυναικείο δρομικό κίνημα μέσω του πρώτου αγώνα για γυναίκες!