Το t-shirt 2019

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ T-SHIRT ΤΟΥ LADIES RUN

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΚΑΙ ΣΤΟ 8o LADIES RUN, το running t-shirt παρέχεται σε όλες τις συμμετέχουσες δωρεάν, εξασφαλίζοντας την πιο ολοκληρωμένη δρομική εμπειρία!

ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, γι’ αυτό και φροντίζουμε κάθε χρόνο να σας παρέχουμε t-shirt που προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και κίνητρο για να απολαύσετε το run στο μέγιστο βαθμό!

ΤΟ 2019, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ INTERSPORT, Sports Partner του Ladies Run, ετοιμάσαμε ένα μοναδικό running t-shirt αποκλειστικά για Ladies που θέλουν να ξεπερνούν τον εαυτό τους σε κάθε run. Λευκό, φωτεινό, με λαιμόκοψη και σε “μεσάτη” γραμμή, το νέο t-shirt του θεσμού αντανακλά τη λάμψη που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα!

Η INTERSPORT ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, τις καθημερινές «αθλήτριες» της ζωής, για να πιστέψουν στην ανεξάντλητη δύναμη που έχουν μέσα τους.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ INTERSPORT #WOMANISM, Η INTERSPORT έρχεται ακόμα πιο κοντά στη σύγχρονη γυναίκα και καθημερινή «αθλήτρια» της ζωής, αναπτύσσοντας μια δίοδο προς το καθημερινό empowerment των γυναικών. Η INTERSPORT μετουσιώνει την ιδέα και το νόημα της φιλοσοφίας της δημιουργώντας 6 διαφορετικούς πυλώνες που αντιπροσωπεύουν τους κύριους τομείς που καλούνται οι γυναίκες να κυριαρχήσουν: Own Your Time, Own Your Choices, Own Your Style, Own Your Confidence, Own Your Health, Own Your Body. Καλεί για  τον κάθε πυλώνα μια γυναικεία, ξεχωριστή προσωπικότητα να τον εκπροσωπήσει, και φιλοξενεί στο womanism.intersport.gr τη δική της μοναδική ιστορία.

Στόχος της INTERSPORT είναι το #womanism να αποτελέσει σημείο αναφοράς κάθε γυναίκας, που μέσα από την καθημερινότητά της καλείται να γίνει κυρίαρχος του εαυτού της και να κατακτήσει ό,τι της ανήκει.

 

 

#WOMANISM MANIFESTO by INTERSPORT

Για σένα, τη γυναίκα που αγωνίζεται καθημερινά ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω».

Για σένα, που ο χρόνος φαίνεται να είναι πάντα λίγος, που προσπαθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα στους πολλαπλούς σου ρόλους, τη λογική και την καρδιά σου, που θες να απαλλαγείς από τους περιορισμούς, να κάνεις τις επιθυμίες σου πράξη.

Για σένα που, όταν κοιτάζεις στον καθρέφτη, θέλεις να βλέπεις με τα δικά σου μάτια και όχι με τα μάτια των άλλων, που ψάχνεις να βρεις στο σώμα σου τη δύναμη, όχι την αδυναμία, που εκφράζεσαι μέσα από το μοναδικό, προσωπικό σου στιλ, που θέλεις να κάνεις τις δικές σου επιλογές, όχι συμβιβασμούς,

Για σένα είμαστε εδώ!
Σε καταλαβαίνουμε, σε στηρίζουμε, πιστεύουμε σε σένα.

Πιστεύουμε στην ανεξάντλητη δύναμη που έχεις μέσα σου και που σε κάνει μια ξεχωριστή γυναίκα.
Είμαστε εδώ, σε κάθε σου προσπάθεια, μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα, έχουμε το ίδιο πάθος, σε εμψυχώνουμε σε κάθε σου βήμα, να πιστέψεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου.

Για να μπορείς ελεύθερη να ορίζεις το σώμα σου, τις επιλογές σου, τον χρόνο σου, τη ζωή σου.

Αυτή είναι η φιλοσοφία της INTERSPORT, αυτό είναι το #WOMANISM.