Το 3ο adidas Open Run τρέχει Κυριακή στον Πειραιά!

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, Μαρίνα Ζέας (πλατεία Ναυτικού Μουσείου), 9:30πμ

Το 3ο adidas Open Run είναι επιτέλους εδώ! Για πρώτη φορά, το πιο energy running event της πόλης κατηφορίζει νότια και σε περιμένει στην πλατεία Ναυτικού Μουσείου στη Μαρίνα Ζέας για να τρέξουμε παρέα στην πιο όμορφη διαδρομή του Πειραιά. Και επειδή η καλύτερη ώρα για τρέξιμο είναι το πρωί, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου ξυπνάμε νωρίς, φοράμε τα αθλητικά μας και γεμίζουμε ενέργεια όλο τον Πειραιά στις 9.30πμ. Μαζί θα τρέξουμε στην πιο απολαυστική διαδρομή των 6χλμ, η οποία ξεκινάει από τη Μαρίνα Ζέας, περνάει από το κέντρο του Πειραιά και διασχίζει την ακτή Μιαούλη και την ακτή Θεμιστοκλέους.

3o-OpenRun_DigitalMap_final(695)

Η διασκέδαση όμως δε σταματάει εδώ! Από το 3ο adidas Open Run δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένες μας Βίβιαν και Πόλυ από το fitVPaddiction, οι οποίες θα είναι εκεί για να μας ‘ξυπνήσουν’ με ένα up-beat ζέσταμα και θα φροντίσουν για την αποθεραπεία μας αμέσως μετά τη διαδρομή.
Στον τερματισμό, η μεγαλύτερη running παρέα της πόλης θα απολαύσει τα αγαπημένα energy bars πολύτιμης διατροφικής αξίας Fitness της Nestlé, θα δροσιστεί με παγωμένα νερά και θα ανακτήσει δυνάμεις με ισοτονικά ενεργειακά sports drinks.

Και μην ξεχνάς, με το bib σου μπορείς να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου adidas προϊόντα σε ειδικές τιμές μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου!
Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.boostathens.gr, μάθε τα πάντα για το αγαπημένο σου running event και δες όλες τις φωτογραφίες από τα προηγούμενα adidas Open Runs.
Το adidas Open Run πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Πειραιά χάρη στη στήριξη του Ο.Π.Α.Ν. (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Πειραιά) και του Δήμου Πειραιά.

Θυμήσου:
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς.
Tα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν με ασφάλεια.
Θα τρέξεις τη διαδρομή υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί σου running tips.
Θα δοκιμάσεις τα νέα adidas running προϊόντα καθώς και τη νέα τεχνολογία BOOST που άλλαξε το τρέξιμο για πάντα.

Ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική σου κατάσταση, αν είσαι φανατικός runner ή ξεκινάς τώρα, η απόλυτη running εμπειρία σε περιμένει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 09:30.
Let’s #BoostPiraeus!

09 Sep 2015 no comments