Το wellness 2020

ΕΥΕΞΙΑ ME PILATES BY MANDY PERSAKI

9 ΧΡΟΝΙΑ LADIES RUN και για μια ακόμη φορά το Pilates by Mandy, με τη δυναμική ομάδα Pilates trainers και επικεφαλής τη Μάντη Περσάκη, ιδιοκτήτρια 4 γυμναστηρίων – στο Ελληνικό, τον Αλιμο, τη Ν.Σμύρνη και το Ν.Ψυχικό – θα είναι ο αποκλειστικός Συνεργάτης Ευεξίας – Wellness Partner.

ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑ στο Ladies Run VIRAL κερδίζει αυτομάτως ένα δωρεάν διαδικτυακό μάθημα Pilates, με Instructor την Μάντη Περσάκη, μέσω της Πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

AKOMA, H FITNESS EXPERT και wellness partner του θεσμού, θα προσφέρει 5 δωρεάν μηνιαίες συνδρομές απεριόριστων μαθημάτων σε τυχερές Ladies για μαθήματα της επιλογής τους (Pilates, Μυική Ενδυνάμωση, Stretching, Yoga, ή Kick Boxing) μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

 

Η ΜΑΝΤΗ μοιράζεται tips για τις Ladies, πριν τη δική τους, φετινή διαδρομή:

1. Προετοιμάστε το σώμα σας μερικές ημέρες πριν. Ξεκουραστείτε.
2. Καταναλώστε ελαφριά γεύματα την προηγούμενη μέρα.
3. Μην ξεχνάτε να πίνετε αρκετό νερό και τις προηγούμενες μέρες, όχι μόνο την ημέρα της προσπάθειας.
4. Φοράτε ρούχα και ειδικά παπούτσια κατάλληλα για τρέξιμο.
5. Κάντε ζέσταμα πριν και αποθεραπεία μετά (μη βαριέστε!) ώστε να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς.

 

PILATES ΓΙΑ LADY RUNNERS: Το Pilates είναι μια μορφή άσκησης που ενδείκνυται για τους δρομείς, ώστε να δυναμώσουν τους μυς των προσαγωγών και να προστατευτούν από πιθανούς τραυματισμούς αλλά να διώξουν και το στρες. Παράλληλα, βελτιώνει την τεχνική στο τρέξιμο, αυξάνει την ευελιξία, τη δύναμη και το εύρος στην κίνηση. Ακολουθώντας το ασκησιολόγιο του Pilates οι δρομείς βελτιώνουν το διάφραγμα, δυναμώνουν και σταθεροποιούν την σπονδυλική στήλη ώστε να έχουν σωστή στάση σώματος, αυξάνουν την αντοχή και την οξυγόνωση, ενώ παράλληλα ενισχύουν την πνευματική τους συγκέντρωση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες δες στο mandypersaki.gr