Το wellness 2022

ΕΥΕΞΙΑ ME PILATES BY MANDY PERSAKI

10 ΧΡΟΝΙΑ LADIES RUN και για μια ακόμη φορά το Pilates by Mandy, με τη δυναμική ομάδα pilates trainers και επικεφαλής τη Μάντη Περσάκη, ιδιοκτήτρια 6 γυμναστηρίων – στο Ελληνικό, τον Αλιμο, τη Ν.Σμύρνη, τη Ν. Μάκρη και τον Κορυδαλλό– θα είναι ο Συνεργάτης Ευεξίας – Wellness Partner του event.

Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ LADIES θα περιέχει ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωσης για μια ομαλή αποκατάσταση και ξεμούδιασμα. Στο Ladies Run δεν τρέχουμε για το αποτέλεσμα αλλά για να περάσουμε όμορφα!

Η ΜΑΝΤΗ ΠΕΡΣΑΚΗ μοιράζεται tips για τις Ladies, πριν τη διαδρομή:
1. Προετοιμάστε το σώμα σας μερικές ημέρες πριν.
2. Καταναλώστε ελαφριά γεύματα την προηγούμενη μέρα.
3. Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό τις προηγούμενες μέρες.
4. Φοράτε ρούχα και παπούτσια κατάλληλα για τρέξιμο.
4. Κάντε ζέσταμα και αποθεραπεία μαζί μας ώστε να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς.

Το pilates είναι μια μορφή άσκησης που ενδείκνυται για τις δρομείς, ώστε να δυναμώσουν τους μυς των προσαγωγών και να προστατευτούν από πιθανούς τραυματισμούς αλλά να διώξουν και το στρες. Παράλληλα, βελτιώνει την τεχνική στο τρέξιμο, αυξάνει την ευελιξία, τη δύναμη και το εύρος στην κίνηση. Ακολουθώντας το ασκησιολόγιο του pilates οι δρομείς βελτιώνουν το διάφραγμα, δυναμώνουν και σταθεροποιούν την σπονδυλική στήλη ώστε να έχουν σωστή στάση σώματος, αυξάνουν την αντοχή και την οξυγόνωση, ενώ παράλληλα ενισχύουν τη συγκέντρωση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το mandypersaki.gr