Η υγεία - LadiesRun

Η υγεία

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ LADIES ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΑΣΩ, ένας θεσμός της υγείας μόνο για Ladies, θα φροντίσει με εξειδικευμένο προσωπικό και πλήρως επανδρωμένο ασθενοφόρο στην είσοδο της Astir Beach, να νιώσει η κάθε δρομέας απόλυτη σιγουριά.

ΤΟ ΙΑΣΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ Νο 1 ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ένα υπερσύγχρονο Γυναικολογικό Κέντρο το οποίο καλύπτει ολοκληρωμένα την υγεία της γυναίκας. Είναι πάντα δίπλα της, στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της, εμπλουτίζοντας και εξελίσσοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει καλύπτουν όλα τα επίπεδα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας.

ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ ανήκουν επίσης το ΙΑΣΩ Παίδων, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και το Κέντρο Αποκατάστασης Φιλοκτήτης.

ΑΠΟ ΤΟ 1996, η φροντίδα της γυναίκας είναι στο DNA του ΙΑΣΩ  και φέτος  εμπλουτίζεται με ένα exclusive πρόγραμμα υπηρεσιών για τις Ladies με απίστευτα προνομιακές τιμές.

LADIES RUN HEALTH PROGRAM by IASO Physio περιλαμβάνει:
Φυσικοθεραπεία (προετοιμασίας ή αποκατάστασης μετά τον αγώνα) 25€
Πελματογράφημα 40€
Ειδικά πέλματα (εφόσον χρειαστούν) 70€
Πλήρης Εργομετρικός έλεγχος (Περιλαμβάνει πλήρη αξιολόγηση καρδιοαναπνευστικής ικανότητας και ισοκινητική δυναμομέτρηση κάτω άκρων) 50€
Functional training στο fitness studio του ΙΑΣΩ (1 ώρα μάθημα σε max group 4 ατόμων) 10€

Οι προσφορές ισχύουν κατόπιν ραντεβού στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας “IASO Physio”: 210 6383970, Δευτέρα- Παρασκευή 9:00 – 20:00