Τα gadgets 2020

LADIES RUN ΜΕ SAMSUNG GALAXY!

ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, νέες συνήθειες εξάσκησης, αλλά η αγάπη μας παραμένει ίδια για τον αθλητισμό! Και φέτος, τρέχουμε και κατακτάμε τους στόχους μας, παρέα με τις συσκευές Galaxy της Samsung!

Η SAMSUNG, Χρυσός Χορηγός του Ladies Run για 5η χρονιά, στηρίζει και φέτος τις φίλες του δημοφιλούς θεσμού να κατακτήσουν τους στόχους τους! Ο απόλυτος σύμμαχος ευεξίας Galaxy Watch3, τα εξαιρετικά ελαφριά ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Live και το νέο πανίσχυρο Galaxy S20 FE, γίνονται ο ιδανικός σύντροφος της κάθε runner, αναβαθμίζοντας την εμπειρία άσκησης, και βοηθώντας την να πετύχει ακόμη καλύτερες επιδόσεις!

Το GALAXY WATCH3, το premium ρολόι επόμενης γενιάς με κορυφαίο σχεδιασμό και με περιστρεφόμενη στεφάνη, προσφέρει κλασική εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε στυλ. Προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με την αθλητική δραστηριότητα και την ανάλυση ποιότητας τρεξίματος σε πραγματικό χρόνο, τη διατροφή, τον ύπνο, ακόμα και την ευεξία.

ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ GPS, το σύστημα παρακολούθησης καρδιακών παλμών και αναπνοών μέσω του Ελέγχου Άγχους, εντοπίζει αυτόματα τυχόν αυξήσεις σε παλμούς ή επίπεδα stress. Σε συνεργασία με την εφαρμογή Samsung Health, το Galaxy Watch3 μετατρέπεται απευθείας σε προσωπικό σύμβουλο ευεξίας, και σε συνδυασμό με το Women’s Health είναι τώρα έτοιμο να υποστηρίξει τις γυναίκες σε κάθε βήμα τους.

Τα GALAXY BUDS LIVE με επαναστατικά ελαφρύ, νέο και εργονομικό σχεδιασμό έρχονται σε compact μέγεθος, και είναι ιδανικά για running, περπάτημα και… ζωή σε κάθε ρυθμό!  Τα ασύρματα ακουστικά προσφέρουν εξαιρετικά πλούσιο και υψηλής ανάλυσης ήχο, επιτρέπουν καθαρή ακουστική του περιβάλλοντος κατά την διάρκεια χρήσης τους και περιορίζουν αυτόματα τους εξωτερικούς θορύβους κατά την διάρκεια κλήσεων χάρη στα 3 μικρόφωνα και το ACN που διαθέτουν.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ αναβαθμίζεται με το νέο Galaxy S20 FE που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό αποτυπωμένο σε πολλά έντονα matte χρώματα, με την πανίσχυρη απόδοση, την ανθεκτικότητα IP68 και τα εργαλεία παραγωγικότητας. Με περισσότερη ενέργεια, ταχύτητα και αποθηκευτικό χώρο, το Galaxy S20 FE ενισχύει την απόδοση, εμπνέοντας τις runners να πετύχουν περισσότερα, κάθε στιγμή, και να εξελίσσουν τους στόχους ευεξίας τους.

 

Νέες εμπειρίες με το συνδεδεμένο Οικοσύστημα Galaxy

Οι συσκευές και υπηρεσίες της Samsung έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται αβίαστα μεταξύ τους, αναβαθμίζοντας κάθε εμπειρία που είναι σημαντική για τον χρήστη. Το Galaxy Watch3 και τα Galaxy Buds Live συνδυάζονται εύκολα με το S20 FE για άνετη και άμεση παρακολούθηση και καταγραφή της φυσικής κατάστασης.

 

Όρισε τη δική σου διαδρομή και μείνε συνδεδεμένη με τα Galaxy Wearables.