Η δική σου διαδρομή

9 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

ΤΟ LADIES RUN ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ για 9η συνεχόμενη χρονιά για να συναρπάσει, έστω και αν φέτος δεν θα μπορέσουμε να τρέξουμε δίπλα – δίπλα. Κάθε Lady (και κάθε gentleman που θα τρέξει στο Ladies Run Viral προς τιμήν μιας Lady) θα καταβάλει τη δική της (του) προσπάθεια σε διαδρομή, ημέρα και ώρα που θα επιλέξει.

ΟΙ LADIES & GENTLEMEN μπορούν να τρέξουν όπου θέλουν, όποτε θέλουν, πρωί ή βράδυ… Οι Ladies μπορούν να τρέξουν με ασφάλεια, μόνες ή με παρέα, στα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας και όλου του πλανήτη!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ κοντά στον τόπο κατοικίας σας και τρέξτε με ασφάλεια, απολαμβάνοντας κάθε μέτρο, με τη σκέψη ότι συμμετέχετε σε ένα νοητό αγώνα με εκατοντάδες ακόμα Ladies, στηρίζοντας με τη συμμετοχή σας, όπως κάθε χρονιά από το 2012, ευπαθείς ομάδες γυναικών. (Περισσότερες πληροφορίες για τις φετεινές φιλανθρωπικές μας δράσεις, εδώ).

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πέρα από την καλή σας διάθεση είναι να διανύσετε ακριβώς 5 χιλιόμετρα, με τις μικρότερες δυνατές υψομετρικές διαφορές, και να μας στείλετε την επίδοση σας (δείτε περισσότερα για τη διαδικασία στο APP).

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, μέχρι και 48 ώρες πριν τη λήξη του Activation, οι Ladies & Gentlemen θα μπορούν να κάνουν νέες προσπάθειες και να βελτιώνουν την επίδοση τους.

Η “ΙΣΤΟΡΙΚΗ” ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εάν μένετε στη Βουλιαγμένη, μπορείτε να τρέξετε στα βήματα της παραπάνω, θρυλικής διαδρομής του αγώνα μας από το 2012, που του χάρισα -όχι άδικα- τον τίτλο του ομορφότερου της χρονιάς!