ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΡΑΚΟΥ

“Αγαπώ και αποδέχομαι τον εαυτό μου”, είναι η φιλοσοφία της ζωής μου!

Η Αλεξάνδρα φωτογραφήθηκε με το συλλεκτικό ροζ βραχιόλι της Links of London, ειδικά σχεδιασμένο για το Ladies Run 2015!

Photο: Νίκος Καρανικόλας.
Ρούχα και παπούτσια: adidas

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΡΑΚΟΥ
Fashion director – Blogger Muse Rebelle
Φωτογραφήθηκε στο Chatzichronoglou Fight Academy – CFA

 

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΕΕΙ:
Ξεκίνησα το τρέξιμο μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου με σκοπό να χάσω τα περιττά κιλά και να ξαναβρώ την φόρμα μου. Το αποτέλεσμα ήταν, έπειτα απο τρείς μήνες, να είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι πριν τόσο σωματικά, όσο και -κυρίως- ψυχολογικά.

Τρέχω συνήθως σε κλειστά γήπεδα με τον προπονητή μου, ακολουθώντας “στιβικό” πρόγραμμα.

Είναι πάντα μεγάλη η ευχαρίστηση όταν βήμα – βήμα ανεβαίνουμε σκαλοπάτια και το πρόγραμμα γινεται δυσκολότερο, και πιο απαιτητικό.

Αγαπώ την ταχύτητα, τις “εκρήξεις” στην προπόνηση διότι έχουν δυναμισμό και χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια και να ξεπερνάς συνέχεια τον εαυτό σου.

Η προπόνηση είναι ένα έιδους ψυχοθεραπείας για έμενα γιατί  έρχομαι σε επαφή με τον εαυτό μου και τη δύναμη που κρύβω μέσα μου.

Όταν γυμνάζομαι έχω λιγότερο στρες. Με οργανώνει και έχω καλύτερο προγραμματισμό. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που είμαι μαμά δύο παιδιών και ελέυθερος επαγγελματίας.

Το τρέξιμο έχει γίνει μόδα και ό,τι είναι μόδα το δοκιμάζουν πολλοί και διάφοροι.Το ευχάριστο είναι οτι πραγματικά ένα σημαντικό ποσοστό από αυτόν τον κόσμο θα θελήσει να συνεχίσει να τρέχει και να προπονείται. Μόνο καλό μπορεί να δημιουργήσει αυτή η παγκόσμια τάση.

Ο χώρος της άθλησης, συνδυασμένος με την μόδα και την ομορφιά που εκπέμπει ένας υγιής άνθρωπος και δη μια γυναίκα, είναι μαγικός συνδυασμός για εμένα. Καταλαβαίνετε γιατί φαντάζομαι!

Καθημερινός μου στόχος και κριτήριο για να είμαι καλά στην καθημερινότητά μου, είναι να ξυπνάω και να χαμογελάω, να ακούσω ένα ωραίο τραγόυδι, να δοκιμάσω ένα ωραίο φαγητό ή κρασί, να φιλήσω κάποιον που αγαπώ, να γυμναστώ ή να χορέψω, να δημιουργήσω κάτι όμορφο.

Επιδιώκω να ζω με χαρά, με φίλους, συνεργάτες, οικογένεια, σύντροφο και να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και το σύμπαν ολόκληρο για όσα μου φέρνει κάθε μέρα. Αρκούν λίγα για να έιμαστε καλά. Εκεί εστιάζω.

“Αγαπώ και αποδέχομαι τον εαυτό μου”, είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Αυτή είναι η πιο μεγάλη μάχη που δίνω τελικά! Προσπαθώ κάθε μέρα να κάνω βήματα συμφιλίωσης με έμενα για να είμαι καλά και με τους υπολοίπους γύρω μου.

 

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ:

Δανειζόμενοι τα λόγια του Nelson Mandela: Ο μεγαλύτερός μας φόβος δεν είναι η ανεπάρκειά μας αλλά η δύναμή μας πέρα από τα όριά μας. Είναι το φως μας που μας τρομάζει και όχι το σκοτάδι μας!

Κείμενο: ΜΑΓΔΑ ΓΚΟΥΜΑ

05 Oct 2015 no comments