ΒΙΒΙΑΝ ΔΡΑΚΟΥ – ΠΟΛΥ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ

“Φετίχ μας είναι η μία για την άλλη!”

Photο: Νίκος Καρανικόλας.
Ρούχα και παπούτσια: adidas
Συλλεκτικά βραχιολάκια: Links of London

 

ΒΙΒΙΑΝ ΔΡΑΚΟΥ-ΠΟΛΥ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ
Personal outdoor trainers fitVPaddiction
Φωτογραφήθηκαν στο Astir Beach.

 

Η ΒΙΒΙΑΝ & Η ΠΟΛΥ ΛΕΝΕ:

Λατρεύουμε το outdoor training και μοιραζόμαστε αυτήν την “τρέλα” μας με τον κόσμο μέσα από τα social media – στο Facebook και στο Instagram: @fitVPaddiction – αλλά και live μέσα από διάφορα events όπως τα adidas Open Run.

Τρέχουμε γιατί θέλουμε πάνω απ’ όλα να είμαστε υγιείς και να νιώθουμε καλά. Μας αρέσει να ζούμε έξω, στη φύση, και να τρέχουμε σε διαφορετικά μέρη και εναλλακτικές διαδρομές, για να μην… ρουτινιάζουμε.

Η αίσθηση που έχουμε μετά το τρέξιμο είναι το κίνητρό μας! Η ενέργεια και η ικανοποίηση που μας δίνει, αλλά και η ανακούφιση και η δύναμη που μας γεμίζει ακόμα και μετά από μια δύσκολη μέρα.

Φετίχ μας είναι η μία για την άλλη. Είμαστε αδελφικές φίλες. Μαζί από πολύ μικρές, αντλούμε δύναμη η μια από την άλλη και συμπληρώνουμε η μία την άλλη.

Τρέχουμε ακούγοντας upbeat μουσικά κομμάτια που μας “παρασύρουν” και ανεβάζουν το ρυθμό. Αυτό βέβαια για το ζέσταμα μόνο, γιατί μετά πιάνουμε την κουβέντα.

Αν εξαιρέσουμε κάποια ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως η πολύ έντονη ζέστη ή το χιόνι, δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά που να μας «ρίχνει» στο τρέξιμο.

Πάντα προσπαθούμε να ακολουθούμε διαφορετικές διαδρομές και να τρέχουμε σε νέα μέρη ώστε απλά να απολαμβάνουμε την ομορφιά του τοπίου και να ξεχνιόμαστε.

Έχουμε λάβει μέρος στην μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας μας, στα 10 χλμ του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τον οποίο και θεωρούμε κορυφαία εμπειρία για τους δρομείς. Γενικά μας αρέσει να συμμετέχουμε και σε fun runs όπως είναι τα adidas Open Run, ώστε να περνάμε όμορφα τρέχοντας χαλαρά σε διάφορα μέρη με φίλους μας.

Αγαπημένο υγιεινό σνακ οι μπάρες δημητριακών με αποξηραμένα φρούτα που φτιάχνει η Πόλυ με τα χεράκια της! Βέβαια όταν έχουμε κάνει πολλάααα χιλιόμετρα μια βάφλα με παγωτό και λιωμένη σοκολάτα γάλακτος επιτρέπεται!

Υπάρχουν φορές που θέλεις να τρέξεις μόνη, για να σκεφτείς ή απλά να αποφορτιστείς. Κάποιες φορές τρέχουμε οι δυο μας, άλλες φορές παρασύρουμε τις φίλες μας ή ακόμα και τα σκυλιά μας. Τρελαίνονται να τρέχουν ελεύθερα δίπλα μας, ιδιαίτερα όταν προπονούμαστε στην παραλία. Και το κάνουμε συχνά στο Καβούρι και στο Λαιμό της Βουλιαγμένης, πρωί ή βράδυ, αφού είναι από τα ωραιότερα σημεία που συνηθίζουμε να προπονούμαστε.

Η θηλυκότητα έχει να κάνει με την ενέργεια που νιώθει μια γυναίκα. Όσο έχει το τρέξιμο στη ζωή της, η ενέργειά της απογειώνεται. Πώς, λοιπόν, να μην ακτινοβολεί;

Υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε πιο “βαριές”. Ευτυχώς, όμως, η μία παρασέρνει την άλλη κι έτσι ποτέ δεν επαναπαυόμαστε!

Στηρίζουμε φανατικά την ισορροπημένη διατροφή. Με τη σωστή διατροφή και άσκηση ο καθένας μπορεί να έχει το αποτέλεσμα που θέλει και κυρίως να είναι αληθινά υγιής, σωματικά και ψυχολογικά.

Το τρέξιμο είναι “τρέλα” μεταδοτική! Ολοένα και περισσότεροι το ξεκινάνε. Σίγουρα αποτελεί ψυχολογικό αντίδοτο απέναντι στις δυσκολίες της εποχής μας (οικονομική κρίση, ανεργία). Είναι ο πιο εύκολος και απλός τρόπος να περάσεις καλά έξω από το σπίτι με τους φίλους σου, κάνοντας ταυτόχρονα καλό στην υγεία σου.

 

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ:

Το τρέξιμο αν και κατ’εξοχήν ατομικό σπορ, έχει μια ιδιαιτερότητα που πραγματικά το κάνει αξιοθαύμαστο. Οι φιλίες και η συντροφικότητα που αναπτύσσεται μεταξύ των δρομέων είναι ανάλογη των χιλιομέτρων που διανύουν.

 

Κείμενο: Μάγδα Γκούμα

Ευχαριστούμε το Astir Beach για την φιλοξενία.

16 Sep 2015 no comments