Η Karlie Kloss είναι το πρόσωπο της νέας συλλογής adidas by Stella McCartney

Το supermodel και αθλήτρια πρωταγωνιστεί στο λανσάρισμα της νέας συλλογής για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016

Η adidas by Stella McCartney ανακοίνωσε πως το supermodel Karlie Kloss εντάσσεται στην ομάδα της, ως το πρόσωπο της καμπάνιας για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016. Η Kloss δεν εφησυχάζει και θέλει να ξεπερνάει πάντα τα όριά της τόσο στην καριέρα της στο modeling όσο και στις επιδόσεις της στα sports.

Η Karlie Kloss παρακινεί και εμπνέει μια ολόκληρη γενιά γυναικών να πετύχει ακόμα περισσότερα, διαθέτοντας πολλαπλά ταλέντα και δεξιότητες. Από το modelling και τα sports, μέχρι την πληροφορική και τον προγραμματισμό καθώς και τη φιλανθρωπική της δράση, η Karlie καταφέρνει να έρχεται πάντα πρώτη και να ξεχωρίζει σε ό,τι κάνει.

Με οδηγό το ήθος και τις αξίες της, οι οποίες ταυτίζονται με τις αξίες του brand, η 23χρονη Kloss εμπνέει τις γυναίκες που αγαπούν τον αθλητισμό σε όλον τον κόσμο, δείχνοντας τις ικανότητές της στα σπορ μέσα από τα διαφορετικά looks της νέας συλλογής adidas by Stella McCartney.

Συνδυάζοντας στοχευμένες τεχνολογίες αιχμής με κορυφαίο και σύγχρονο στυλ, η συλλογή adidas by Stella McCartney Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 επαναπροσδιορίζει το sportswear και ενδυναμώνει τις σημερινές multitasking, δυναμικές γυναίκες, που έχουν πολλαπλούς ρόλους στη ζωή τους, να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο, να υπερβούν τα όρια τους και να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στις αθλητικές τους δραστηριότητες και όχι μόνο.

Εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία αυτή, η Karlie Kloss αναφέρει: «Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με την adidas by Stella McCartney. Είμαι ένας άνθρωπος που συνεχώς αγωνίζεται να αξιοποιεί στο έπακρο κάθε ευκαιρία που του δίνεται και δεν θέλω να συμβιβάζομαι με όσα αγαπώ – ειδικά όταν πρόκειται για τη μόδα και το fitness. Το ήθος και οι αξίες του brand ταιριάζουν απόλυτα με εμένα και την προσωπικότητα μου».

«H Karlie αντιπροσωπεύει πλήρως τη γυναίκα adidas by Stella McCartney. Έχει μια μοναδική ενέργεια που μεταδίδει στους άλλους και τους δίνει κίνητρα, είτε βρίσκεται μπροστά στην κάμερα είτε όταν δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο γυμναστήριο, εκφράζοντας πάντα το δικό της μοναδικό στυλ. Είμαι ενθουσιασμένη που είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016, μιας και είναι η ιδανική για να εμπνεύσει και να εμψυχώσει μια ολόκληρη γενιά γυναικών να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο και να πετύχουν τους στόχους τους χωρίς συμβιβασμούς», δηλώνει σχετικά η Stella McCartney.

Η συλλογή adidas by Stella McCartney Χ/Φ 2016 είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο, σε επιλεγμένα adidas Stores και συνεργαζόμενα καταστήματα.

05 Aug 2016 no comments