Το 2ο φετινό adidas Open Run!

Ladies, on your marks: Τρέχουμε χωρίς αντίτιμο, χωρίς χρονόμετρο, αλλά με πολλές εκπλήξεις!

Το αγαπημένο running event της adidas ανεβαίνει βόρεια, σε έναν χώρο που συνδέεται στενά με τον κλασικό αθλητισμό: Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, ανεξαρτήτως καιρού και παρά τη μικρή αναβολή της περασμένης εβδομάδας που ουδόλως μας πτόησε, δίνουμε ραντεβού στο Golden Hall: Για να τρέξουμε στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ και να ξαναγίνουμε μέρος της μεγαλύτερης running παρέας της πόλης!

Στο 1ο adidas Open Run για το 2015 που πραγματοποιήθηκε με αφετηρία την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, περισσότεροι από 900 Open Runners απέδειξαν συμμετέχοντας πόσο αγαπούν την πόλη τους, αλλά και το τρέξιμο. Ακολουθώντας μια από τις ωραιότερες διαδρομές της πόλης, έτρεξαν ελεύθερα, χωρίς χρονόμετρο και ανταγωνισμό.

Αν θέλεις να ζήσεις και εσύ την πιο fun running εμπειρία, έλα την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 19:00 (οι εγγραφές ξεκινάνε από τις 17:30), στο Golden Hall και ετοιμάσου να απολαύσεις μια διαφορετική διαδρομή γεμάτη εκπλήξεις:

Πριν την εκκίνηση η προθέρμανση αποκτά ένα yoga twist, για δυναμικό warm up: Οι Ladies Βίβιαν και Πόλυ από το fitVPaddiction θα βρίσκονται εκεί για να μοιραστούν μαζί μας ασκήσεις yoga κατάλληλες για δρομείς και να μας δώσουν το πρώτο boost πριν από το 2ο adidas Open Run του 2015.

Ακόμα, δροσιστικά energy drinks και χειροποίητα superfood cookies θα περιμένουν τους Open Runners στο σημείο συνάντησης μετά τον τερματισμό, ολοκληρώνοντας με νόστιμο και υγιεινό τρόπο τη running εμπειρία.

Bonus treat: Οι συμμετέχοντες του 2ου adidas Open Run της χρονιάς που θα παραδώσουν το bib τους στο κατάστημα της adidas στο Golden Hall, θα μπορούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους adidas προϊόντα σε ειδικές τιμές μέχρι και τo Σάββατο 06.06.

 

Μάθε τα πάντα εδώ: www.boostathens.gr

Θυμήσου:

  • Μπορείς να επιλέξεις να τρέξεις μια από τις 2 εναλλακτικές διαδρομές (3,5 χλμ. & 7 χλμ).
  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική σου κατάσταση.
  • Tα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν με ασφάλεια.
  • Θα τρέξεις τη διαδρομή υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί σου running tips.
  • Θα δοκιμάσεις τα νέα adidas running προϊόντα καθώς και τη νέα τεχνολογία BOOST που άλλαξε το τρέξιμο για πάντα.

 

Δήλωσε online συμμετοχή!

#BoostAthens

 

 

02 Jun 2015 no comments