Arla Protein – Official Drink

Η καλύτερη επιλογή  για όλους όσους αθλούνται και ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής με χαμηλά λιπαρά.

Tα Arla Protein είναι μια σειρά γευστικών και θρεπτικών ροφημάτων και επιδορπίων για ανθρώπους που δε μένουν ποτέ ακίνητοι και χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους.

Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χωρίς λιπαρά, τα προϊόντα Arla Protein φτιάχνονται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά και είναι ένας απλός τρόπος να τονίσετε το γυμνασμένο κορμί σας, συνδυάζοντας τα με άσκηση.

Μόνο μια συσκευασία αρκεί για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της σκληρής γυμναστικής, παραμένοντας σε φόρμα, λαμβάνοντας σωματική (και ψυχική) δύναμη μετά από κάθε σας άσκηση, ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας.

 

Η πρωτεΐνη, σε συνδυασμό με την προπόνηση και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, είναι κατάλληλη για την αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας.  25 γραμμάρια πρωτεΐνης  σε κάθε μπουκάλι ροφήματος και 20 γραμμάρια σε κάθε σκαφάκι επιδορπίου είναι η τέλεια ποσότητα για ένα προϊόν, που μπορεί να τονώσει τους μύες σας και είναι φτιαγμένο από φυσικά συστατικά.

Δεν εμποδίζει τίποτα λοιπόν τις προσπάθειες σας για την απόκτηση των αναλογιών που πάντα ονειρευόσασταν, σαν ένα μέρος ισορροπημένης διατροφής και υγιούς τρόπου ζωής.

Το γάλα Arla Protein είναι η καλύτερη επιλογή και αποτελεί το τέλειο ρόφημα για όλους όσους αθλούνται και ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής με χαμηλά λιπαρά. Σε 4 ξεχωριστές γεύσεις: Σοκολάτα, Βανίλια, Φράουλα και Milk Shake Tropical, αποτελεί καθημερινά τον ιδανικό σας σύμμαχο.

04 Sep 2018 no comments