Η πιο premium παραλία της Αττικής ανανεώθηκε!


Ήταν το 1959, όταν η χρυσαφένια παραλία, με τα πεύκα και με γαλάζια νερά που «έλουζε» κατά μήκος την οδό Απόλλωνος στη Βουλιαγμένη, θα αποκτήσει όνομα: Astir Beach. Με τον διάσημο αρχιτέκτονα Κώστα Βουτσινά να αναλαμβάνει το σχεδιασμό της παραλίας, η Astir Beach θα καταφέρει από το ξεκίνημά της να ξεχωρίσει, με τις πολύχρωμες ομπρέλες θαλάσσης και τον κοσμοπολίτικο αέρα του, προσελκύοντας όλη την ελίτ της Αθήνας.

Με το άνοιγμα της περίφημης σχολής σκι το 1966 μεταμορφώθηκε σε στέκι των διασημοτήτων που έρχονταν στη χώρα μας. Η Χριστίνα Ωνάση, η Joan Collins, η Brigitte Bardot επισκέφτηκαν συχνά την Astir Beach, ενώ εφοπλιστές. επιχειρηματίες, πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές την έκαναν  αγαπημένους προορισμό.

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά η Astir Beach συνεχίζει να αποτελεί προορισμό της εγχώριας και διεθνούς «ελίτ του Instagram» που αναζητά την λευκότερη καλοκαιρινή απόδραση στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας αλλά από το 2017 και τόπο συνάντησης του δρομικού τζετ σετ, ως official hub του Ladies Run.

 

Την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019,στις 10:00π.μ. η παραλία του Αστέρα θα υποδεχτεί  για ακόμη μια φορά το πιο hot event του φθινοπώρου. Πρωταθλήτριες του στίβου, διασημότητες, bloggers, καθημερινά κορίτσια, γυναίκες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης δίνουν run-τεβού στην Astir Beach και ομορφαίνουν τρέχοντας την Αθηναϊκή Ριβιέρα ενώ με τη συμμετοχή τους βοηθούν ευπαθείς ομάδες γυναικών.

Όμως η Astir Beach έχει αρχίσει από τώρα τις υποδοχές, με το Nice n Easy Seaside, τον all day προορισμό απόλαυσης που προσφέρει ένα δημιουργικό μενού Μεσογειακής κουζίνας με βιολογικές πρώτες ύλες, που έχει επιμεληθεί ο σεφ Χρήστος Αθανασιάδης. Ενώ η διασκέδαση συνεχίζεται και το βράδυ, με fine dining, signature cocktails και parties στο bar του Nice n Easy Seaside.

Top εκπλήξεις του φετινού καλοκαιριού: Τα Sunset Sound Sessions πάρτι που φιλοδοξούν να «ντύσουν» μουσικά τα ζεστά ηλιοβασιλέματα της Αθηναϊκής Ριβιέρας και τα δωρεάν μαθήματα Sunset Sup Yoga στα νερά της Astir Beach, αποκλειστικά για τους επισκέπτες της παραλίας.

 

 

Ladies, get ready!

 

20 Jul 2018 no comments