Και για τουρνουά τένις στον Αστέρα!

Από τις 23/6, με πλούσια δώρα, για Ladies και όχι μόνο

Το 2ο Astir Tennis Open έρχεται στις εγκαταστάσεις του νέου Astir Tennis Club που βρίσκεται στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Astir Palace. Δυνατοί αγώνες σε 3 νέα γήπεδα συνθετικού χλοοτάπητα, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον που μπορεί να συνδυαστεί με μπάνιο στις παραλίες και τις πισίνες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Το τουρνουά απευθύνεται σε ερασιτέχνες και θα διεξαχθεί με ταμπλό 2ης κατηγορίας.
Οι κατηγορίες των αγώνων είναι: Μονά ανδρών, διπλό ανδρών και μικτά διπλό.

Οι 1οι και οι 2οι νικητές/τριες των αγώνων θα κερδίσουν πλούσια δώρα:
Μονό ανδρών- Διπλό ανδρών-Μικτά διπλό
-O 1ος νικητής κερδίζει: μία ετήσια συνδρομή στο Astir Tennis Club, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει χρήση των γηπέδων τέννις και χρήση των παραλιών και των πισίνων του Astir Palace.
-ο 2ος νικητής κερδίζει: μια διανυκτέρευση με πρωϊνό στα ξενοδοχεία του συγκροτήματος Arion Resort & Spa και The Westin Athens και 1 ημέρα χρήση των εγκαταστάσεων του arion spa (πισίνα θαλασσοθεραπείας, χαμάμ, σάουνα, υδροβροχές και ποδόλουτρα kneipp).

Αγώνες 2ης ευκαρίας (2nd chance)
-1ος νικητής κερδίζει: 2 μήνες συνδρομής στο Astir Tennis Club και 5 προσκλήσεις εισόδου για χρήση των παραλιών και των πισίνων του Astir Palace.
-2ος νικητής κερδίζει: 1 μήνα συνδρομή στο Astir Tennis Club και 3 προσκλήσεις εισόδου για χρήση των παραλιών και των πισίνων του Astir Palace.

Δηλώστε συμμετοχή σε όποια από τις κατηγορίες επιθυμείτε, προσφέροντας στον εαυτό σας δυναμικές αγωνιστικές στιγμές σε συνδυασμό με στιγμές απόλαυσης στις παραλίες και τις πισίνες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Η τιμή συμμετοχής στο Astir Tennis Open είναι €60 και €20 για κάθε 2η συμμετοχή.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974377830, υπεύθυνος κ. Μενέλαος Καλάβριας και 2108901795 στο Arion Spa

Email: [email protected]

Δηλώσεις Συμμετοχής έως 22/6/2015.

17 Jun 2015 no comments