Ladies, πρωταθλήτριες και εγκυμονούσες!

Η Κατερίνα Μπερδούση και η Γιώτα Βλαχάκη, πόζαραν έγκυες στον φακό του Ladies Run έγκυες και μας γέμισαν συγκίνηση.

Γυναίκα είναι… κάτι παραπάνω από το ήμισυ του παντός. Ποιος αμφιβάλλει γι αυτό, ειδικά όταν έρχεται αντιμέτωπος με το θαύμα της εγκυμοσύνης; Πριν λίγες ημέρες στην Astir Beach είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε δυο σπουδαίες δρομείς -που έχουν πρωταγωνιστήσει και στο βάθρο του Ladies Run- λίγο πριν φέρουν στον κόσμο τα μωρά τους!

Η Κατερίνα Μπερδούση και η Γιώτα Βλαχάκη, πόζαραν στον φακό του Ladies Run έγκυες και μας γέμισαν συγκίνηση και υπερηφάνεια. Ειδικά για την Κατερίνα ήταν η δεύτερη μεγάλη έκπληξη που μας επιφύλαξε καθώς τέτοιες ημέρες πριν από τέσσερα χρόνια, ο σύντροφος της της είχε κάνει live πρόταση γάμου στο Ladies Run: γονατίζοντας μπρος στη γραμμή του τερματισμού, με κόκκινα μπαλόνια και λουλούδια, περίμενε να κόψει πρώτη το νήμα, να πέσει στην αγκαλιά του και να πει το ναι.

Ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές του θεσμού, αλλά όχι η τελευταία. Η αγκαλιά της Κατερίνας με τη Γιώτα με τα μωρά τους στην κοιλιά μπαίνει κι αυτή δικαιωματικά στο πάνθεον των μεγάλων στιγμών του Ladies Run. Και τώρα, δίνουμε ραντεβού για νέες, μεγάλες συγκινήσεις, στις 16 Οκτωβρίου στην Astir Beach!

Αποκλειστική φωτογράφηση: TaphTeam για το Ladies Run.

27 Sep 2022 no comments