Η ευχαριστήρια επιστολή από τις γυναικείες φυλακές Θήβας

Πριν λίγες ημέρες λάβαμε μια συγκινητική επιστολή που μας δίνει ώθηση στο φετινό Ladies Run να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα!

Η ευχαριστήρια επιστολή της Προϊσταμένης του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας του Καταστήματός Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, κ.Νίκης Μουσχή για την προσφορά των βρεφικών κρεβατιών στις έγκλειστες μητέρες του καταστήματος, μας γέμισε αισιοδοξία.
Τη χαρά που εισπράξαμε θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας αφού ουσιαστικά το ευχαριστώ απευθύνεται σε κάθε συμμετέχουσα στο Ladies Run 2014: Mε τα χιλιόμετρα που μοιραστήκαμε στο Ladies Run 2014, καταφέραμε πολλά: Θυμηθείτε τα εδώ και εδώ.

IMG_0068copy
IMG_0100copy
 

Η κ. Μουσχή λέει:
“Μας τιμά ιδιαίτερα και μας συγκινεί το γεγονός της επιλογής από τον Οργανισμό σας του Καταστήματος μας προκειμένου να προσφέρετε μέρος των εσόδων σας από τις δράσεις για την αγορά 10 παιδικών κρεβατιών με ισάριθμα στρωματάκια, ανταποκρινόμενοι άμεσα στην ανάγκη μας.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς και να δηλώσουμε την συγκίνησή μας για την συλλογική δράση σας, σε ομολογουμένως πολύ δύσκολους καιρούς, όπου κάθε πρόσωπο προσπαθεί να καλύψει τις ατομικές του ανάγκες και να περισώσει «τα κεκτημένα».
Εσείς, με ανθρωπιστικά ιδεώδη, επικοινωνείτε, συνεργάζεστε, δραστηριοποιήστε και προσφέρετε ανεκτίμητη βοήθεια σε συνανθρώπους που βρίσκονται στο κοινωνικό περιθώριο και σε παιδιά που δεν μπορούν να έχουν την οικογένεια όπως θα την ονειρευόταν! Εκτός από την πρακτική βοήθεια λαμβάνουμε το μήνυμα ότι υπάρχουν άνθρωποι με πλούτο συναισθημάτων και κοινωνική ευαισθησία που προσφέρουν πολυεπίπεδα σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Προσφέρετε θετική ματιά σε συνανθρώπους που η ζωή τους δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, κι ο κόσμος πραγματικά αλλάζει όταν αλλάζει και η ματιά μας!
Επιθυμούμε επίσης να σας μεταφέρουμε τα συναισθήματα ενθουσιασμού και από την συμπαράσταση που νιώθουν οι έγκλειστες μητέρες από τη δράση σας.”
Δείτε εδώ το πρωτότυπο.

Εμείς λέμε:
Πάμε δυνατά Ladies: Στις 18 Οκτωβρίου μοιραζόμαστε περισσότερα χιλιόμετρα χαράς και προσφοράς, τρέχοντας μαζί με τον ΔΕΣΜΟ!

 

08 Sep 2015 no comments