Βίβιαν & Πόλυ προβάρουν το φετινό μας Links of London αναμνηστικό!

Συναντήσαμε τις fitVPaddiction, Πόλυ Χατζόγλου και Βίβιαν Δράκου στην παραλία του Αστέρα και προβάραμε το νέο αξεσουάρ του Official Jeweler του θεσμού!

Οι fitVPaddiction, η Πόλυ Χατζόγλου και η Βίβιαν Δράκου είναι οι strength coaches των adidas Runners Athens, ακαταμάχητες fitness influencers στο Instagram και φίλες του Ladies Run  από την πρώτη μέρα.

To super fit δίδυμο που τρέχει κάθε χρόνο μαζί μας συνάντησε τον φωτογράφο μας Νίκο Καρανικόλα στην Astir Beach, το Official Hub του 2017, όπου πρόβαρε το νέο, 6ο συλλεκτικό, βραχιολάκι της Links of London και το σεταρε με τα υπόλοιπα πέντε.

Από το 2012, πολύχρωμα βραχιολάκια της Links of Lonon στολίζουν τον καρπό μας. Πολλές Ladies αναρωτιόνταν τί χρώμα μας επιφύλασσε ο Official Jeweler του θεσμού μετά από 5 χρόνια μωβ, πορτοκαλί, φούξια, γαλάζια και λαχανί όνειρα… Η απάντηση ήταν μια chic έκπληξη σε μαύρο και γκρι!

Με μοτο “Τίποτα δεν σου Xαρίζεται αλλά το Kερδίζεις”, η Πόλυ και η Βίβιαν θα τρέξουν μαζί μας ακόμα μια φορά, θα μοιραστούν χιλιόμετρα αλληλεγγύης στον Λαιμό της Βουλιαγμενης, και στον τερματισμό στην Astir Beach, πλησιάζοντας το i-bank payband (που θα βρουν όπως όλες οι ladies στο goodie bag τους) στο τερματικό POS, θα κερδίσουν επάξια το βραχιολάκι τους!

Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας, αποκλειστικά για το Ladies Run. 

17 Oct 2017 no comments