O ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ LADIES RUN 2016

Ευχαριστήρια απολογιστική παρουσίαση του Δεσμού.

Ο ΔΕΣΜΟΣ δήλωσε το «παρών» για ακόμη μια φορά στον πιο λαμπερό αγώνα της χρονιάς, το Ladies Run, στηρίζοντας χάρις στην συνεισφορά όλων των συμμετεχόντων, οργανισμούς με επίκεντρο τη γυναίκα!
Έχοντας ήδη ανανεώσει το ραντεβού του για το #LadiesRun2017, δείτε την παρουσίαση που έκανε για τα όσα καταφέραμε μαζί τη χρονιά που μας πέρασε!

“Από την αρχή της διοργάνωσης μέχρι και σήμερα γυναίκες τρέχουν για γυναίκες στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς. Μέσω της πολύ στενής αυτής συνεργασίας μας με το Ladies Run είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στηρίξει γυναίκες σε οργανισμούς κάθε είδους σε όλη τη χώρα καλύπτοντας σημαντικές τους ανάγκες:

Παροχή πάνω από 2.000 δωρεάν γυναικολογικών εξετάσεων στα Ανοικτά Πολυιατρεία των Γιατρών του Κόσμου σε Αθήνα και Πέραμα αλλά και στην άγονη γραμμή μέσω των κινητών μονάδων του οργανισμού.

Στήριξη των γυναικών στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών «Φοίβη» αλλά και στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα-Θήβας.

Παροχή πρόσβασης σε βασικά αγαθά και ένα ασφαλές περιβάλλον για γυναίκες πρόσφυγες και μετανάστριες και τα παιδιά τους μέσω του Δικτύου Μεταναστριών Γυναικών «Μέλισσα».

Στήριξη του έργου της Amurtel Ελλάδος, του Ειδικού Προγράμματος Εξαρτημένων Γυναικών «18 ΑΝΩ», του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Πειραιά και του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήμα Ν. Ροδόπης «Περπατώ» με την αγορά εξοπλισμού και ειδών απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία τους και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στις γυναίκες επωφελούμενές τους.”

Ραντεβού το φθινόπωρο!

27 Jul 2017 no comments