Οκτώ legends του Ladies Run, όλες ξανά μαζί!

Kορυφαίες αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο του Ladies Run όλα αυτά τα χρόνια, αντάμωσαν ξανά, όλες μαζί, στην Astir Beach!

“10 χρόνια Ladies Run, 10 χρόνια αφιερωμένα σε όλες εμάς, 10 χρόνια προσφοράς και αμέτρητες μοναδικές εμπειρίες με υπέροχους ανθρώπους που κάνουν αυτό το event τόσο ξεχωριστό”. Τάδε έφη Δανάη Πασπάτη, λίγο μετά την επετειακή μας φωτογράφηση. Η Δανάη είναι η συχνή παρουσία στις κορυφαίες θέσεις του Ladies Run, με το λαμπερότερο χαμόγελο! Και τα χαμόγελα είναι κάτι που δεν έλειψε ποτέ από το Ladies Run…

Το Ladies Run είναι πολλά περισσότερα από ένας αγώνας. Είναι δύσκολο να σας περιγράψουμε τη χαρά και τη συγκίνηση μας για την επετειακή αυτή φωτογράφηση: κορυφαίες αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο του Ladies Run όλα αυτά τα χρόνια, αντάμωσαν ξανά, όλες μαζί, στην Astir Beach. Σπουδαίες γυναίκες όλων των ηλικιών με κοινό γνώρισμα το πάθος τους για το τρέξιμο.

Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καρπούζα, τρίτη στη Γενική Κατάταξη και πρώτη στην ηλικιακή της κατηγορία από το εναρκτήριο κι όλας Ladies Run: “μετά από 10 χρόνια, ο αγώνας είναι πλέον θεσμός. Μια πρωτοποριακή διοργάνωση που κατάφερε να ενώσει στη γραμμή της εκκίνησης γυναίκες πρωταθλήτριες, αθλήτριες, αθλούμενες, χωρίς να κάνει διακρίσεις”.

Μαζί με την Βίκυ και την Δανάη, η Ντενίζ Δημάκη, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, η Ελένη Νικολοπούλου, η Ζωή Ανδρικοπούλου, η Γιώτα Βλαχάκη, η Κατερίνα Μπερδούση. Πρωταθλήτριες που μας τιμούν χρόνια με την παρουσία τους και επισφραγίζουν με τις επιδόσεις τους το αγωνιστικό επίπεδο του θεσμού.

Όλες μαζί συναντήθηκαν στην Astir Beach, λίγες εβδομάδες πριν τον μεγάλο μας επετειακό αγώνα, για να στείλουν μήνυμα θηλυκής δύναμης και αλληλεγγύης. Μάλιστα η Κατερίνα και η Γιώτα μας επεφύλασσαν μια μοναδική έκπληξη, αφού μας έκαναν την τιμή να μη λείψουν από κοντά μας, και ας περίμεναν να γεννήσουν λίγες ημέρες μετά. Ευχαριστούμε όλες τις πρωταθλήτριες από καρδιάς, και τις προσκαλούμε στο επετειακό Ladies Run στις 16 Οκτωβρίου!

Η απάντηση μας έρχεται από τη Ζωή Ανδρικοπούλου: “Θα είμαι εκεί! Είναι ο πιο όμορφος αγώνας της χρονιάς με άρωμα γυναίκας. Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη που συμμετέχω σχεδόν κάθε χρονιά στον υπέροχο αυτό αγωνα. Εύχομαι καλό αγώνα και καλό τερματισμό σε όλες!”.

Και μετά; Μετά τις 16 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσουμε μαζί σας μία νέα δεκαετία χαράς, ιδρώτα, προσφοράς και συγκινήσεων. Όπως μας δήλασε η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, χρυσή νικήτρια του 2019: “Εύχομαι ο αγώνας να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακομα, για να βοηθάει όσες το έχουν ανάγκη. Είναι χαρά μου που αποτελώ μέρος του Ladies Run!”

28 Sep 2022 no comments