Αναστασία και Ελισάβετ: Shopping @adidas, πριν το Ladies Run

Οι δύο λαμπερές πρωταθλήτριες του στίβου τσεκάρουν τη νέα κολεξιόν του Sports Partner μας. Απολαύστε κι εσείς τη δική σας έκπτωση!

Η αγωνιστική σεζόν έχει μπει για τα καλά. Οι επερχόμενες δρομικές μάχες -Ladies Run, Κλασικός Μαραθώνιος κ.ο.κ.- αναμένεται να είναι fun αλλά και απαιτητικές…

Κάθε δρομέας που σέβεται τον εαυτό της, τα χιλιόμετρα που θα αντιμετωπίσει και το χρόνο που θα κυνηγήσει, εκτός από σωστή προετοιμασία, ενυδάτωση και διατροφή, οφείλει να προμηθευτεί και το σωστό “εξοπλισμό”.

Λίγες μέρες πριν το Ladies Run-τεβού μας, συναντήσαμε την Ελισάβετ Πεσιρίδου, που ξεπερνάει τα εμπόδια σε 13” και την Αναστασία Μαρινάκου, που καλύπτει τα 3.000μ. σε 9′:19”, και μπήκαμε σε shopping mood!

Στο Adidas store στο Ελληνικό, οι πρωταθλήτριές μας -που δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κάνoυν και για (τοπ!) μοντέλα, πρόβαραν τα νέα outfits του Sports Partner μας.

Μέσα από τα κλικ της Φιλίως Σταματοπούλου μπορείτε κι εσείς να πάρετε μια γεύση από τη νέα #adidasRunning συλλογή και να… #BoostAthens like a Lady!

Dear Lady, μην ξεχνάς:
Εκτύπωσε το ειδικό email που έλαβες το Σάββατο από την adidas και επισκέψου τα adidas stores στο Ελληνικό (Λοχαγού Χατζηευαγγέλου 18) και στο Metro Mall (Λ. Βουλιαγμένης 276) για να κάνεις τις αγορές σου σε προνομιακές τιμές, μέχρι και τις 20/10!

 

14 Oct 2015 no comments