Η προσφορά περιποίησης για Ladies, στο Orloff Day Spa της Astir Beach!

Το Spa της ομορφότερης παραλίας της Αττικής, προτείνει θεραπείες αποκλειστικά για εσάς τις δρομείς, σχεδόν στο μισό της κανονικής τιμής.

Μετά από 5 δυνατά χιλιόμετρα στην απαιτητική διαδρομή της Αθηναϊκής Ριβιέρα, αξίζει  να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας: Το Orloff Day Spa στην Astir Beach φροντίζει γι’αυτό με μία ξεχωριστή προσφορά για τις Ladies : Με 30€ αντί για την κανονική τιμή των 54€, μπορείτε να απολαύσετε ένα Ayurveda Indian μασάζ ποδιών από τη Cinq Mondes και να ξεκουράστε τα πόδια σας μετά το τρέξιμο.

Επειδή ως Ladies μας αρέσει το pampering, η φρέσκια ιδέα ισχύει και από την προηγούμενη μέρα, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου που θα είναι ανοικτή η γραμματεία του Ladies Run: Μπείτε δωρεάν στην ομορφότερη παραλία της Αττικής, ελάτε να πάρετε το νούμερό σας συμμετέχοντας στην κλήρωση για πλούσια δώρα και χαρίστε στον εαυτό σας μια pre-race τονωτική περιποίηση!

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου 2017, κάνοντας κράτηση στο τηλ. 210 52 26 152 / 215 ή στο email  [email protected]. 

Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές στο Orloff Day Spa εδώ

www.orloffspa.gr

18 Oct 2017 no comments