Το 4ο adidas Open Run τρέχει στο Φάληρο!

Γκάζι, κέντρο, Πειραιάς και τώρα νότια, στην παραλία Φαλήρου

Ξεκινήσαμε από το Γκάζι, τρέξαμε στο κέντρο, φτάσαμε στον Πειραιά και τώρα συνεχίζουμε νότια, στην παραλία Φαλήρου:

Το 4ο adidas Open Run της χρονιάς έρχεται, σήμερα, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 18:30 (οι εγγραφές ξεκινάνε από τις 17:00), σε μία παραλιακή διαδρομή, γεμάτη μουσική και εκπλήξεις.

Οι runners θα τρέξουν δίπλα στη θάλασσα μαζί με την παρέα τους, ενώ στο χώρο της εκκίνησης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα τεχνολογία BOOST που άλλαξε το τρέξιμο για πάντα.

Μαζί μας και πάλι θα βρίσκονται οι αγαπημένες μας super girls, Βίβιαν και Πόλυ από το fitVPaddiction που θα αναλάβουν την προθέρμανση αλλά και την αποθεραπεία μετά την διαδρομή των 5 και 10 χλμ.

Στον τερματισμό, οι Open Runners θα απολαύσουν τα energy bars πολύτιμης διατροφικής αξίας Fitness της Nestlé, θα δροσιστούν με παγωμένo νερό και θα ανακτήσουν δυνάμεις με ισοτονικά ενεργειακά sports drinks.

Και μην ξεχνάς, με το bib σου μπορείς να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου adidas προϊόντα σε ειδικές τιμές μέχρι τις 21 Οκτωβρίου!

Δήλωσε συμμετοχή στο www.boostathens.gr, μάθε τα πάντα για το αγαπημένο σου running event και δες όλες τις φωτογραφίες από τα προηγούμενα adidas Open Runs.

Θυμήσου:
• Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς.
• Tα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν με ασφάλεια.
• Θα τρέξεις τη διαδρομή υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί σου running tips.

Μπες στο www.boostathens.gr, και κάνε την εγγραφή σου on-line για να απολαύσεις την ένταση των adidas Open Run.
#BoostAthens

07 Oct 2015 no comments