Wellness

Ο μεγαλύτερος πολυχώρος άθλησης, δίαιτας και αισθητικής στα Νότια Προάστια, Vari Sports Club

ΤΟ WELLNESS

ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΕΥΕΞΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ VARI SPORTS CLUB

ΣΤΟ 4ο LADIES RUN, το Vari Sports Club, ήταν ο αποκλειστικός Συνεργάτης Ευεξίας – Wellness Partner!  Μια δυναμική ομάδα personal trainers έδωσε το παρόν, προσφέροντας τόσο «αγωνιστικές» συμβουλές στις δρομείς όσο και ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσουν τα όρια τους.

ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ, οι εξειδικευμένοι προπονητές του Vari Sports Club προσέφεραν ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων, στο γρασίδι του «Astir Palace» χαρίζοντας ταυτόχρονα τόνωση και ξεμούδιασμα. Στο «Ladies Run» δεν τρέχουμε μόνο για την επίδοση, αλλά -κυρίως- για να νιώσουμε όμορφα!

ΤΟ VARI SPORTS CLUB, είναι ο μεγαλύτερος πολυχώρος άθλησης, δίαιτας και αισθητικής στα Νότια Προάστια –  στη Βάρη Αττικής. Με μοναδικές εγκαταστάσεις, γυμναστήριο 3.000 τμ, με 3 αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων και προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό, μηχανήματα POWER PLATE, PILATES και SPINNING, θερμαινόμενη πισίνα με ανοιγόμενη οροφή, SPA, κομμωτήριο, Jacuzzi, sauna, hammam, solarium, παιδότοπο και health bar για δροσιστικές απολαύσεις, διοίκηση και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρουν το μέγιστο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών άθλησης, δίαιτας και ομορφιάς που ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες των μελών.

ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ, πετυχαίνουν σημαντικές και μακροχρόνιες αλλαγές στην ποιότητα της ζωής τους, παρέχοντας πάντοτε τις πιο υγιεινές επιλογές και τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

28 Oct 2015 no comments