ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ

«Ο κόσμος χωρίς ladies θα ήταν άχρωμος … Κάθε lady είναι μοναδική και η ομορφιά της ξεκινάει από μέσα προς τα έξω.»

Η ΔΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ:

Influencer

 

Είμαι η Δώρα Κατσικογιάννη, είμαι full time influencer και πέραν από υπέροχα brands που εκπροσωπώ με χαρακτηρίζει η αισιοδοξία σε κάθε μου βήμα και συνήθως έτσι με ξέρουν μέσα από το προφίλ μου στο Instagram. Έχω δουλέψει ως καθηγήτρια αγγλικών, λατρεύω τα παιδιά και έχω σπουδάσει πολιτικές επιστήμες στο εθνικό καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Η αγαπημένη μου αθλητική δραστηριότητα είναι το τρέξιμο δίπλα στη θάλασσα.

Κάθε γυναίκα μπορεί να αναδείξει την «θηλυκότητά» της ακόμα και στο τρέξιμο. Άλλωστε η άσκηση βοηθάει στο να αποκτήσουμε μια βελτιωμένη έκδοση του εαυτού μας γιατί όχι και πιο θηλυκή.

Το αγαπημένο μου υγιεινό ρόφημα είναι το smoothie με κόκκινα φρούτα γιαούρτι και μέλι !

Έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές στη ζωή μου για τι οποίες πολλές φορές αναρωτήθηκα γιατί να τις περνάω, άλλες φορές δεν το πίστευα , νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Όμως ξεπερνώντας τες και φτάνοντας στο σήμερα θέλω απλά να πω πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται και όλα για κάποιο λόγο δε γίνονται και τελικά καθετί που πέρασε με έκανε αυτό που Είμαι σήμερα και πιστέψτε με δε θα το άλλαζα με τίποτα.

Το ρούχο-φετίχ που φοράω όταν αθλούμαι είναι τα Lulu lemon κολάν, που τα λατρεύω και τα οποία παίρνω από το Λονδίνο και έχω σε διαφορά σχέδια και χρώματα.

H πιο σημαντική πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σήμερα είναι να εξελίσσονται μέσα στον κόσμο. Οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιες μάχες για να απολαμβάνουμε όλες μας διάφορες ελευθερίες όμως αυτό δεν τελειώνει και αυτό είναι και η μαγεία. Πρόκληση είναι η προσπάθεια για εξέλιξη και τελικά ότι πιο υπέροχο η πραγμάτωση της.

Η γυναίκα από την οποία αντλώ έμπνευση είναι η αδερφή μου. Υπέροχη αθλήτρια, σύζυγος, μαμά τριών γιων και μοναδική φίλη. Τύχη για όσους την έχουμε κοντά μας.

Η ένοχη ευχαρίστησή μου είναι η μαύρη σοκολάτα, τα φιστίκια  αιγινης και το φυστικοβουτυρο με μπουκιά από το βαζάκι χαχαχ!

Ο κόσμος χωρίς ladies θα ήταν άχρωμος… Κάθε lady είναι μοναδική και η ομορφιά της ξεκινάει από μέσα προς τα έξω.

11 Oct 2022 no comments