ΔΟΡΜΗΝΑ ΕΞΑΡΧΟΥ

«Εμπνέομαι από πολλές ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και ιδιαίτερα από τα διαφορετικά γυναικεία ταλέντα που υπάρχουν εκεί έξω.»

Η ΔΟΡΜΗΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ:

Architect – Passionate about photography and design

 

Είμαι η Δωρμήνα Εξάρχου, αρχιτέκτονας με βάση την Αθήνα και με ιδιαίτερο πάθος για τα ταξίδια. Λατρεύω τις τέχνες και ξεχωριζω το design και την αρχιτεκτονική φωτογραφία. Και οι δύο κλάδοι βρίσκονταν πάντα δίπλα-δίπλα στη ζωή μου.

 

Ειμαι πολύ παρατηρητική στην καθημερινότητα μου. Επηρεάζομαι ιδιαίτερα από τους «ωραίους» και δημιουργικούς ανθρώπους, τη φύση και θα έλεγα οτι αντλώ εμπνευση καθημερινά παρατηρώντας, οπως πχ το φυσικό φώς και τις επιφάνειες τις οποιες διαχέει είτε είναι ένα κτίριο, ένα στοιχείο της φύσης, μια sharp σκιά. Κλπ. Γενικότερα, κάθε μορφή τέχνης αποτελεί έμπνευση για εμένα και σήμερα με την αμεσότητα της ενημέρωσης και τη διάσταση που έχουν πάρει τα media η επιρροή από δυνατά και δημιουργικά μυαλά είναι σημαντική.

Το κολύμπι απο πολυ μικρη ηλικία ειναι το αγαπημενο μου αθλημα! 

 

Το τρέξιμο είναι υγεία, κάτι για το οποίο όλες οι γυναίκες συνηθίζουν να φροντίζουν. Επίσης προσφέρει ένα μοναδικό συναίσθημα ευεξίας κάτι που εμείς αγαπάμε πολύ!

 Το αγαπημένο μου υγιεινό ρόφημα είναι το Green Smoothie.

 

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που έχω ξεπεράσει στη ζωή μου είναι το υπερβολικό στρες για «ανόητους» λόγους.

Το αγαπημένο αξεσουάρ – φετίχ όταν αθλούμαι…; Music is the answer!

 

Η πιο σημαντική πρόκληση που αντιμετωπίζουμε οι γυναίκες σήμερα είναι η επίτευξη της κοινωνικής ισότητας συνολικά.

Εμπνέομαι από πολλές ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και ιδιαίτερα από τα διαφορετικά γυναικεία ταλέντα που υπάρχουν εκεί έξω. Αγαπημένη καλλιτεχνιδα και ξεχωριστη έμπνευση με πολυ ωραιο lifestyle και με ιδιαιτερη μινιμαλ αισθητικη ειναι η Maria Svarbova (photographer). Συγκεκριμενα οι πρωτες φωτογραφιες της είναι τραβηγμενες σε κολυμβητήριο στην Σλοβακια οπου προπονουμουν κατα τη διαρκεια των σπουδων μου εκει. Την εχω συνδεσει με μια πολυ ωραια περιοδο της ζωης μου.

 

Η ένοχη ευχαρίστησή μου είναι το Great White Wine!

 

Ο κόσμος χωρίς ladies θα ήταν boring. 😜

17 Sep 2022 no comments