ΕΥΗ ΣΚΑΡΩΝΗ

«Η θηλυκότητα βρίσκεται στην προσωπικότητα της κάθε γυναίκας, είτε ασχολείται με την άρση βαρών είτε με το μπαλέτο!»

Η ΕΥΗ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ:

Personal trainer-cycling instructor

 

Είμαι η Εύη Σκαρώνη, personal trainer και cycling instructor.

Για μένα ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Ξεκίνησα με κολύμβηση,συνέχισα με το μπάσκετ, στην συνέχεια με το CrossFit και τα τελευταία 4 χρονια ασχολούμαι με το τρίαθλο.

 

Το τρέξιμο για εμένα σημαίνει ελευθερία. Ξεφεύγω από την καθημερινότητα.

 

Το αξεσουάρ που φοράω στο τρέξιμο είναι τα ακουστικά μου. Η τέλεια προπόνηση για μένα είναι είναι με μουσική και τρέξιμο είτε στον στίβο, είτε στην φύση ακόμα και στον δρόμο !

Μου αρέσουν πολύ οι προκλησεις και η συμμετοχή στους αγώνες, όποτε η προπόνηση είναι αναπόσπαστο κομματι της καθημερινότητας μου.

 

Η θηλυκότητα βρίσκεται στην προσωπικότητα της κάθε γυναίκας είτε ασχολείται με την άρση βαρών είτε με το μπαλέτο! Με το τρίαθλο που ασχολούμαι τα τελευταία χρονια νιώθω εντονα την θηλυκή δυναμικη μου πλευρά !

Κάθε μετάλλιο και κάθε συμμετοχή σε οποιοδήποτε άθλημα που έχω ασχοληθεί είναι για μένα μεγάλη στιγμή ! 

Οι γυναίκες ακόμα και σήμερα καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να είναι τόσο καλές επαγγελματίες όσο και μητέρες,σύζυγοι. Είμαστε πολύ δυνατές και δεν έχουμε να αποδείξουμε απολύτως τίποτα !

 

Αντλώ καθημερινά έμπνευση από τους ανθρώπους τους οποίους περιβάλλομαι . Ο καθένας έχει την δίκη του ιστορία που μπορεί να σου δώσει δύναμη να αντιμετωπίσεις τα δικά σου προβλήματα !

 

Γενικά δεν είμαι ενοχικός άνθρωπος! Ίσως όμως να σκεφτώ λίγο παραπάνω το δεύτερο κομματι γλυκού είναι η ένοχη ευχαρίστησή μου!!

 

Ο κόσμος χωρίς ladies θα ήταν τουλάχιστον βαρετός και χωρίς νόημα!!

19 Sep 2022 no comments