ΦΑΝΗ ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ

«Δυσκολίες και εμπόδια αντιμετωπίζουμε όλοι καθημερινά. Σημασία έχει να βρίσκεις πάντα τις λύσεις με αισιοδοξία και χαμόγελο!»

Η ΦΑΝΗ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ:

Αρχιτέκτονας, Digital marketer

Είμαι η Φανή Παράβαλου. Τρεις λέξεις που με χαρακτηρίζουν και πρέπει να ξέρετε για εμένα είναι ότι είμαι αισιόδοξη, χαμογελαστή & δημιουργική. Έχω σπουδάσει αρχιτεκτονική, ασχολούμαι με το digital marketing και έχω ιδιαίτερη αγάπη για τον χώρο της μόδας.

Το τρέξιμο μπήκε στη ζωή μου σταδιακά. Δεν ήμουν ιδιαίτερη φαν αρχικά. Αφού περπάταγα μια ώρα κάθε μέρα αποφάσισα να προσθέσω σταδιακά από ένα λεπτό τρεξίματος. Μετά από δύο μήνες κατέληξα αυτή τη μια ώρα προπόνησης να την αφιερώνω όλη στο τρέξιμο. Eίναι απίστευτα ευεργετικό για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.

Η συμμετοχή μου σε αγώνες είναι σημαντική, γιατί νιώθω κάθε φορά ότι ξεπερνάω τον εαυτό μου και τον επιβραβεύω δίνοντας του παράλληλα την ευκαιρία να προσφέρει για ένα φιλανθρωπικό σκοπό.

Θεωρώ ότι το τρέξιμο είναι ένα θηλυκό άθλημα, καθώς χρειάζεται υπομονή, πείσμα και ενθουσιασμό, τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν όλες τις γυναίκες!

Το αγαπημένο μου ρόφημα είναι το Arla Protein 50% Less Sugar με γεύση φράουλα. Είναι η καλύτερη επιλογή όλων όσων αθλούνται και ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής με χαμηλά λιπαρά.

Δυσκολίες και εμπόδια αντιμετωπίζουμε όλοι καθημερινά, είτε πιο μικρά είτε πιο μεγάλα. Σημασία έχει να βρίσκεις πάντα τις λύσεις με αισιοδοξία και χαμόγελο!

Όταν τρέχω δεν αποχωρίζομαι τα ακουστικά μου. Θεωρώ τη μουσική τον καλύτερο σύμμαχο στην προπόνηση.

Η πιο σημαντική πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες στη καθημερινότητα είναι ο συνδυασμός των πολλαπλών ρόλων. Γυναίκα-σύζυγος, γυναίκα-μητέρα, γυναίκα-εργαζόμενη, γυναίκα-νοικοκυρά, γυναίκα- με κοινωνικές υποχρεώσεις. Η γυναίκα σήμερα, περισσότερο από ποτέ, καλείται να υπηρετήσει μερικούς ή/και όλους τους πιο πάνω ρόλους και αναμένεται από τον περίγυρό της να τους υπηρετήσει επάξια και να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Πολλές φορές αντλώ έμπνευση από γυναίκες και θαυμάζω την πορεία τους, καθώς και την επιμονή τους για επιτυχία. Μια από αυτές τις γυναίκες είναι η μητέρα μου. Κατάφερε να αντιμετωπίσει τα πιο δύσκολα εμπόδια στη ζωή της, χωρίς να χάσει το χαμόγελο της!

Η ένοχη ευχάριστη μου είναι η pizza!

Ο κόσμος χωρίς ladies θα ήταν ξεκάθαρα αδιάφορος & βαρετός.

02 Aug 2022 no comments