ΣΤΕΛΛΑ ΣΑΜΑΡΤΖΗ

«Η γιόγκα δεν είναι αυτό που κάνω αλλά αυτό που είμαι! Σε όλο αυτό το ταξίδι με μαθαίνω κάθε μέρα και περισσότερο, συνδέομαι, ισορροπώ, αναπνέω, μαθαίνω το σώμα μου καλύτερα και κυρίως ζω!»

Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ:

Yoga Instructor – Wellness expert

 

Είμαι η Στέλλα Σαμαρτζή. Μετά από 25 έτη εμπειρίας στο χώρο του corporate και της επικοινωνίας και με την  12 χρόνη εμπειρία μου στο wellness, εξειδικεύομαι μέσα από την εταιρία την οποία έχω ιδρύσει YooDOo Corporate Wellness ως corporate Wellness expert και δασκάλα γιόγκα. Συμβουλεύω εταιρείες και εργαζόμενους για την ευεξία, την πρόληψη του burnout και την ισορροπία μεταξύ σώμα-πνεύμα-νου.

Είμαι επίσης συνιδρύτρια  του γυναικείου δικτύου HELLENIDES που στόχο έχει να βοηθήσει όλες τις γυναίκες σε προσωπικό επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Ασχολούμαι με το τρέξιμο υλοποιώ yoga retreats και στόχος μου είναι να φέρω το wellness και την καλή νοοτροπία ζωής στον κόσμο γύρω μου και κυρίως στα παιδιά.

Πάντα μου αρέσει να ακούω και να δοκιμάζω καινούργια πράγματα, έτσι πολλά χρόνια τώρα βρέθηκα σε μια αίθουσα γιόγκα με παρότρυνση του δασκάλου μου! Η σύνδεση και η σχέση μου μαζί της ήταν αυτό που λέμε «έρωτας από την πρώτη στιγμή».  Δεν ήταν μόνο το τι έκανα αλλά το πως ένιωθα!

 

Η γιόγκα δεν είναι αυτό που κάνω αλλά αυτό που είμαι! Σε όλο αυτό το ταξίδι με μαθαίνω κάθε μέρα και περισσότερο, συνδέομαι, ισορροπώ, αναπνέω, μαθαίνω το σώμα μου καλύτερα και κυρίως ζω!!!  Είναι εδώ ως εργαλείο μου κάθε φορά να με επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις θα έλεγα !!!

Είτε είμαι πάνω στο στρώμα της γιόγκα είτε βρίσκομαι στον δρόμο και τρέχω ένα «αξεσουάρ» που φροντίζω να έχω πάντα μαζί μου είναι η αναπνοή μου, μια καλή ολοκληρωμένη αναπνοή που μου θυμίζει ότι δεν έχω τίποτα άλλο από την δεδομένη χρονική στιγμή,  από το ΤΩΡΑ!!!

 

To αγαπημένο μου ρόφημα είναι η ζεστή σοκολάτα με γάλα αμυγδάλου (που φτιάχνω μόνη μου) και ωμό κακάο.

Οι Hellenides ιδρύθηκαν από εμένα και την Στέφη Βασιλοπούλου και είναι  μια πλατφόρμα έμπνευσης που βοηθάει τις φιλόδοξες Hellenides να συνδεθούν με άλλες αντίστοιχες γυναίκες, να καλλιεργήσουν δεξιότητες και να ενδυναμώσουν την επαγγελματική τους εξέλιξη. Μαθήματα από marketing, διαπραγματεύσεις και πως να ξεκινήσεις κάτι δικό σου μέχρι mindfulness & αυτοπεποίθηση. Μια κοινότητα που μπορείς να μοιραστείς ιδέες & εμπειρίες, να βρεις έμπνευση και να ψάξεις καθοδήγηση.

Το ευτυχές είναι ότι σκέφτομαι πολλές στιγμές αλλά, ως μεγάλη μου στιγμή στον αθλητισμό θα διακρίνω τους αγώνες ρυθμικής γυμναστικής ως παιδί που με έμαθαν να αγωνίζομαι μόνη μου και να μην τα παρατάω!!! Δεν θα μπορούσα όμως να αφήσω απ έξω όλη την προετοιμασία που κάνω αυτή την περίοδο για την κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου τον Νοέμβριο, όποτε του χρόνου τέτοια εποχή θα λέμε εύχομαι και γι αυτήν την μεγάλη στιγμή! ☺️

Η πιο σημαντική πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σήμερα είναι η ισορροπία των πολλαπλών ρόλων που οι ίδιες θέλησαν και διεκδίκησαν!!!

 

Αντλώ έμπνευση καθημερινά από πολλές γυναίκες! Έχω την ευτυχία να περικλείομαι από σπουδαίες γυναίκες που θαυμάζω και εμπνέομαι!!!

Η μητέρα μου η πρώτη που συνάντησα στη ζωή μου!

Η ευχαρίστηση δεν έχει ενοχή 😉 αυτά σκέφτομαι όταν τρώω ΙΟΝ αμυγδάλου (τα 8 κομμάτια)

 

Ο κόσμος χωρίς ladies θα ήταν μια ζυγαριά που θα έγερνε ….

19 Sep 2022 no comments