Contrex, το επίσημο νερό του Ladies Run!

Έχουμε εξαιρετικά -και δροσερά- νέα: Ανακοινώνουμε επίσημα τη συνεργασία μας με ένα πολύ ξεχωριστό προϊόν!

Ταυτισμένο με την αθλητική σιλουέτα και το στυλ, το Γαλλικό νερό από τα βουνά των Βοσγίων είναι ένας πραγματικός θησαυρός ασβεστίου και μαγνήσιου που είναι απαραίτητα στοιχεία για κάθε γυναίκα που αθλείται. Απαραίτητα για την υγεία των οστών και την προστασία από την οστεοπόρωση,αλλά και την καλή λειτουργία του νευρικού και μυϊκού συστήματος και ιδιαίτερα του μυοκαρδίου.

Είναι αναγκαίο όχι μόνο να ξεκινάμε την προπόνησή μας και βέβαια κάθε αγώνα σωστά ενυδατωμένες, αλλά και να φροντίζουμε να διατηρούμε τον οργανισμό μας ενυδατωμένο σε όλη τη διάρκεια της αθλητικής προσπάθειας.

Έτσι, απομακρύνουμε τον κίνδυνο για  κράμπες, εξάντληση, ακόμα και θερμοπληξία, όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι υψηλή, όπως αυτές τις ημέρες.

Το ισοζύγιο των υγρών και των μεταλλικών στοιχείων Μαγνησίου και Aσβεστίου, είναι απαραίτητο στην έντονη μυϊκή δραστηριότητα, όπως απαιτεί ένας αγώνας. Το Contrex καλύπτει τις παραπάνω ανάγκες σας.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα Ladies Run 2014 που θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες,  σε σταθμούς στη διαδρομή και στον τερματισμό, το Contrex θα διατηρήσει την  ισορροπία των υγρών και των ηλεκτρολυτών στον οργανισμό των δρομέων στα σωστά επίπεδα.

03 Jul 2014 no comments