Οι προσφορές της Astir Beach για τις Ladies!

Μόνο για τη μέρα του αγώνα, η εμβληματικότερη παραλία της Ελληνικής ριβιέρα προσφέρει χαλάρωση και εκπτώσεις.

Η Astir Beach είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός για απόδραση στην παραλία δίπλα στην πόλη, και την προτελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου αναμένεται να γεμίσει απο κόσμο και θετική ενέργεια.

Γνωρίζοντας οτι πολλές δρομείς επισκέπτονται την παραλία μετά το Ladies Run, η διοίκηση της Astir Beach αποφάσισε να προσφέρει 50% έκπτωση στο εισιτήριο της εισόδου ( τελική τιμή 9€).

Επιπλέον, σε συνεργασία με το Orloff Spa της παραλίας, σχεδίασαν και προτείνουν ένα Ινδικό μασάζ ποδιών 20 λεπτών στην προνομιακή τιμή των 25€. Με βάση την ΑΥURVEDA, την παραδοσιακή ιατρική με ιστορια 5000 ετών, το τονωτικό αυτό μασάζ δρα αποσυμφορητικά διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζοντας τους μυς των ποδιών. Είναι μια περιποίηση ιδανική μετά το τρέξιμο αποστάσεων για την τόνωση των κουρασμένων ποδιών.

Η Astir Beach προσφέρει μια σειρά ακόμα απο υπηρεσίες όπως casual εστιατόριο, καταστήματα αγορών με fashion accessories, γυμναστήριο με την υπογραφη της Holmes, water sports, ακόμα και υπαίθριο σινεμά. Επισκεφθείτε την παραλία και μην ξεχάσετε νε επιδείξετε το προσωπικό σας bib number σας στην πύλη, για έκπτωση 50% στην τιμή εισόδου.

www.astir-beach.com 

09 Sep 2014 no comments