Απόλαυση στο 40Forty με i-bank payband, αποκλειστικά για Ladies!

Protein pancakes, fitness ομελέτες, φρέσκα smoothies και superfood σαλάτες σε ειδικές τιμές, στο ομορφότερο bar restaurant της παραλίας.

Στην πιο premium παραλία της Αττικής, στην Astir Beach της Βουλιαγμένης, το “40” παραμένει ο πιο φρέσκος και καλόγουστος προορισμός για να απολαύσεις το φαγητό σου μαζί με μακροβιοτικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ δίπλα στη θάλασσα.

Στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, το “40” συνεχίζει με την ίδια συνταγή της laid back ατμόσφαιρας σε συνδυασμό με αυστηρή ποιότητα. Και τώρα, οι ιδιοκτήτες Γιάννης Μαρακάκης, Τόλης Μαρακάκης και Ετιέν Τοπαλιάν ετοιμάζονται να υποδεχτούν τις Ladies με ένα ειδικό μενού, και μάλιστα, με δυνατότητα έκπτωσης για τις πληρωμές μέσω i-bank payband.

Το i-bank payband που θα βρείτε δωρεάν στο προσωπικό σας goodie bag, είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος ανέπαφων συναλλαγών και σας επιτρέπει να κάνετε αγορές σε επιχειρήσεις που διαθέτουν contactless τερματικό αποδοχής καρτών (POS), με την ίδια ασφάλεια που παρέχουν οι κάρτες.

Με λίγα λόγια, το i-bank payband είναι μια προπληρωμένη κάρτα VISA που μπορεί να φορεθεί παντού. Για εύκολες και γρήγορες συναλλαγές αξίας έως €25, απλώς πλησιάστε το χέρι σας στο τερματικό! (Για μεγαλύτερα ποσά, απαιτείται η χρήση PIN).

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ενεργοποιήστε και φορτίστε το i-bank payband σας στο χώρο της Astir Beach εξασφαλίζοντας έκπτωση 15% σε ό,τι απολαύσετε από το κατάστημα Forty (40).

Δεν είσαι πελάτης; Κανένα πρόβλημα! Έλα το Σάββατο στην Astir Beach και το team της Εθνικής, Banking Partner του #ladiesrungreece, θα σε εξυπηρετήσει επί τόπου!

Ένα ειδικό μενού για Ladies! 

Η ομάδα του Forty Bar Restaurant έχει σχεδιάσει drinks & snacks ειδικά για το Σαββατοκύριακο του αγώνα: Οι  δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα από τα τέσσερα δροσιστικά ποτά του “40”, από το Matcha Tea Frozen Pineapple, με ανανά, λεμόνι, αγαύη, πράσινο τσάι Matcha και δυόσμο, μέχρι το Survivor με καρύδα, πρωτεΐνη Motion Natural Whey με γεύση καρύδας, μπανάνα και σιρόπι αγαύης.

Φυσικά, το μενού του “40” θα διαθέτει και μια σειρά από fitness food πιάτα: Yoghurt & Granola και Fitness Omelette για πιο brunch καταστάσεις, φρέσκες και δροστιστικές σαλάτες για ένα ελαφρύ γεύμα όπως οι Chicken SuperFood Salad (με κοτόπουλο, κινόα, αβοκάντο, πιπεριές και ντρέσινγκ εσπεριδοειδών) και Smoked Salmon SuperFood Salad (με καπνιστό σολομό, κινόα, αβοκάντο, πιπεριές και ντρέσινγκ εσπεριδοειδών), αλλά και υγιεινά πιάτα όπως τα Tuna Tataki με τόνο, φύκια, αυγά χελιδονόψαρου και κρέμα γιαούρτι – γουασάμπι, ή Roasted Salmon με φιλέτο σολομού, αμπελοφάσουλα, αμύγδαλα και βινεγκρέτ μηλίτη.

Δείτε το μενού – αλλά μην ξεχάστε το i-bank payband σας:

 

20 Oct 2017 no comments