ΝΑΥΣΙΚΑ ΚΑΡΑΜΑΟΥΝΑ

Δεν σταματώ ποτέ!

Photo: Χλόη Κριθαρά

ΝΑΥΣΙΚΑ ΚΑΡΑΜΑΟΥΝΑ
Σκηνοθέτης
Φωτογραφήθηκε στη Σέριφο

Η ΝΑΥΣΙΚΑ ΛΕΕ:Ι
Η πρώτη μου ταινία μικρού μήκους “La Vie Nous Appartient” (σ.σ. Η Ζωή μας Ανήκει) διαγωνίστηκε στο φεστιβάλ Short Film Corner των φετινών Κανών, που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 15/5 στις Κάννες.
Το τρέξιμο είναι τρόπος ζωής, μια φιλοσοφία. Με ζορίζουν τα πρώτα βήματα κάθε διαδρομής αλλά με “φτιάχνει” η αίσθηση ελευθερίας που κερδίζω στο τέλος. Έχει πλάκα να τρέχεις!
Μου αρέσει να τρέχω ξυπόλητη σε παραλίες, ειδικά τις νύχτες με πανσέληνο. Η στο βουνό -έχω κάνει trail running στο Chamonix, στις Άλπεις. Για εμένα το τρέξιμο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου, δε σταματάω ποτέ, εκτός αν είμαι πραγματικά άρρωστη.
Διατάσεις κάνω πριν τη διαδρομή και μετά, στην αποθεραπεία, κάνω πάντα yoga!
Αγαπάω τον κινηματογράφο και την τέχνη γενικότερα και πάντα στο τρέξιμο με συνοδεύει η αγαπημένη μου μουσική. Το τραγούδι ποικίλλει ανάλογα με τη διάθεση – τώρα ακούω “Herzan” από Soapkills.
Τρέχω μόνο για εμένα. Οι αγώνες δεν ταιριάζουν στην φιλοσοφία μου, νιώθω να με περιορίζουν. Το τρέξιμο είναι τρόπος ζωής, και ο μοναδικός μου σύνδεσμος με τη φύση, στην πόλη που ζω.
Είμαι οπαδός της υγιεινής διατροφής. Αγαπημένο μου υγιεινό πρωινό, το μούσλι με γιαούρτι και ένα φρέσκο χυμό με πορτοκάλι, μήλο και τζίντζερ. Αν όμως τρέξω πολύ, επιβραβεύω τον εαυτό μου με ένα… σουβλάκι!

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ:
Για να γουστάρεις το τρέξιμο δεν χρειάζεσαι πάντα κίνητρο – ένα βράδυ με πανσέληνο μπορεί να γίνει η αφορμή! Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείς και εσύ να πετάξεις τα παπούτσια σου και να τρέξεις σε μια παραλία;

27 May 2013 no comments